Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Video: “Bagboy” – Povratak Pixiesa nakon devet godina!

28.06.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Pixies

Foto: facebook.com/ Pixies

Bili fanovi ili ne, čuti nešto novo od alternativnog američkog trojca zasigurno je iznenađenje, i to nakon devet godina zatišja. Nova pjesma “Bagboy” je izašla uz video, a može se skinuti na službenoj stranici benda. Unatoč još svježim odlaskom basistice Kim Deal prije dva tjedna, Pixiesi su puni kreativne energije. Pretpostavlja se, na temelju zvuka nove pjesme i činjenice da je snimljena u rujnu prošle godine, da je Kim ipak ostala na novom uratku. Frontman grupe Black Francis o pjesmi kaže kako je tekst nastao još prije 25 godina, naglašavajući da se radi o jednostavnoj pjesmi na bazi bluesa.

Zadnja stvar prije “Bagboya”  koju su Pixiesi izdali je bila pjesma “Bam Thwok” iz 2004., dostupna samo na skidanje s interneta. Ključna je bila zbog godine u kojoj su se, nakon raskida 1993. ponovno spojili. Kako sve to zvuči nakon skoro desetljeća, poslušajte i pogledajte!

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari