Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Video: “Bagboy” – Povratak Pixiesa nakon devet godina!

28.06.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Pixies

Foto: facebook.com/ Pixies

Bili fanovi ili ne, čuti nešto novo od alternativnog američkog trojca zasigurno je iznenađenje, i to nakon devet godina zatišja. Nova pjesma “Bagboy” je izašla uz video, a može se skinuti na službenoj stranici benda. Unatoč još svježim odlaskom basistice Kim Deal prije dva tjedna, Pixiesi su puni kreativne energije. Pretpostavlja se, na temelju zvuka nove pjesme i činjenice da je snimljena u rujnu prošle godine, da je Kim ipak ostala na novom uratku. Frontman grupe Black Francis o pjesmi kaže kako je tekst nastao još prije 25 godina, naglašavajući da se radi o jednostavnoj pjesmi na bazi bluesa.

Zadnja stvar prije “Bagboya”  koju su Pixiesi izdali je bila pjesma “Bam Thwok” iz 2004., dostupna samo na skidanje s interneta. Ključna je bila zbog godine u kojoj su se, nakon raskida 1993. ponovno spojili. Kako sve to zvuči nakon skoro desetljeća, poslušajte i pogledajte!

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Komentari