Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Video: Beady Eye ima novi singl

30.04.2013. Antonia ŠeremetVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com/BeadyEyeOfficial

Foto: Facebook.com/BeadyEyeOfficial

Beady Eye, čiji je frontmen karizmatični Liam Gallagher, izdaju svoj drugi studijski album. Okupili su 2009. godine nakon burnog raspada Oasisa za vrijeme V festivala. Bend uz Gallaghera čine još dva bivša člana Oasisa Gem Archer i Andy Bell te su im se pridružili Chris Sharrock i Jay Mehler. Svoj prvi album “Different Gear, Still Speeding” su izdali 2011. godine i prilično je dobro prošao na ljestvicama, a i recenzije su bile uglavnom pozitivne.

Drugi album naslovljen “BE” izlazi 10. lipnja, a bend je predstavio prvi službeni singl. Ime singla je Second bite of the Apple. Album je sniman u Londonu, a producirao ga je Dave Sitek za kojeg Gallagher kaže da je najbolji producent s kojim je ikada radio. Nadovezuje se na to i kaže da je album nešto posebno za bend, da su se odmakli od svega što se događalo u 90-ima i snimili ga čiste glave. Harry Peccinotti, koji je radio na više Pirellijevih kalendara, snimio je cover albuma. Za sada ne postoje datumi za turneju već su potvrđena samo tri koncerta kojima će promovirati album, a karte za te koncerte su mogli kupiti samo oni koji su se unaprijed predbilježili za kupnju albuma na službenim stranicama. Ta mini turneja će uključivati koncerte u Manchesteru, Londonu i Glasgowu.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari