Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Video: Beyonce na koncertu u Belgiji otpjevala novu pjesmu Standing On The Sun

01.06.2013. Monika Savić
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Snimka Beyonce kako pjeva cijelu verziju nove pjesme Standing On The Sun osvanula je na internetu. Pjevačica je prethodno upotrijebila dijelove pjesme kao svojevrsni teaser u reklami za H&M, ali se pjesma tek sada može čuti u cijelosti. Pjesmu je premijerno izvela na koncertu u Belgiji povodom njezine Mrs Carter turneje. Beyonce je ove godine otkrila nekoliko novih pjesama, uključujući Grown Woman koja je premijeru doživjela na reklami za Pepsi, prilikom ovogodišnjeg Super Bowla. Tu je i pjesma Rise Up koja će se pojaviti kao soundtrack novog Disneyjevog filma ”Epic”.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari