Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Video: Beyonce na koncertu u Belgiji otpjevala novu pjesmu Standing On The Sun

01.06.2013. Monika Savić
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Snimka Beyonce kako pjeva cijelu verziju nove pjesme Standing On The Sun osvanula je na internetu. Pjevačica je prethodno upotrijebila dijelove pjesme kao svojevrsni teaser u reklami za H&M, ali se pjesma tek sada može čuti u cijelosti. Pjesmu je premijerno izvela na koncertu u Belgiji povodom njezine Mrs Carter turneje. Beyonce je ove godine otkrila nekoliko novih pjesama, uključujući Grown Woman koja je premijeru doživjela na reklami za Pepsi, prilikom ovogodišnjeg Super Bowla. Tu je i pjesma Rise Up koja će se pojaviti kao soundtrack novog Disneyjevog filma ”Epic”.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari