Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Video: Beyonce na koncertu u Belgiji otpjevala novu pjesmu Standing On The Sun

01.06.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Snimka Beyonce kako pjeva cijelu verziju nove pjesme Standing On The Sun osvanula je na internetu. Pjevačica je prethodno upotrijebila dijelove pjesme kao svojevrsni teaser u reklami za H&M, ali se pjesma tek sada može čuti u cijelosti. Pjesmu je premijerno izvela na koncertu u Belgiji povodom njezine Mrs Carter turneje. Beyonce je ove godine otkrila nekoliko novih pjesama, uključujući Grown Woman koja je premijeru doživjela na reklami za Pepsi, prilikom ovogodišnjeg Super Bowla. Tu je i pjesma Rise Up koja će se pojaviti kao soundtrack novog Disneyjevog filma ”Epic”.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari