Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Broken City – Najnoviji film Russella Crowea i Marka Wahlberga stiže u hrvatska kina!

26.01.2013. Nela Baričević
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Budući da već lagano odbrojavamo dane do dolaska “Broken Cityja” (hrv. “Slomljeni grad”) u hrvatska kina, vrijeme je da Vas ukratko upoznamo s onime što taj film jest, te Vas eventualno potaknemo da zagrijete stolice u kinu. Naime, Cinestar najavljuje početak prikazivanja za 28.2.2013.

Ovaj, u prvom redu kriminalistički triler s elementima drame, pored uzbudljive radnje donosi svakako kvalitetnu glumačku postavu. Vjerujemo da se redatelj Allen Hughes, poznat po radu na filmovima “From Hell” (2001.), te “The Book of Eli” (2010.), zasigurno iskazao u ovome filmu, a u tome su mu uvelike pomogli glumci koji se pojavljuju.

Radnja filma prati bivšeg policajca Billy Taggarta (Mark Wahlberg) kojega je angažirao gradonačelnik Hostetler (Russell Crowe) kako bi pratio njegovu ženu Cathleen Hostetler (Catherine Zeta- Jones), za koju je imao očitog razloga sumnjati da ga vara. U trenutku kada Taggart biva optužen za ubojstvo događaji se dodatno kompliciraju i izgleda kako više ništa ne ide prema planu. Ukoliko želite zaviriti u film i doživjeti djelić radnje bacite pogled na trailer u nastavku.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari