Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Video: CeeLo Green na EXITu!

04.04.2013. Domagoj PuškarićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Jedan od najboljih vokalista na svijetu Cee Lo Green pridružuje se popisu izvođača na EXIT-u.

Ovogošnji EXIT prepun je dobrih izvođača, a dolazak Cee Lo Greena je potpuno neočekian. Cee Lo Green se prosavio kao dio Gnarles Barkleyja s kojim je osvojio dva od ukupno pet Grammyja.

Pjesma “Crazy” je od Gnarles Barkleyja učinila planetarno poznat sastav, a Cee Lo Green je potom nastavio uspješnu karijeru kao solo izvođač. Pjesma “Forget You/F..ck You” postala samo je jedna u nizu hitova koje je napravio. Surađivao je sa zvijezdama poput Madonne, Santane, Christine Aguilere. Mlađima je poznat kao Murry iz “Hotela Transilvania” kojem je dao glas.

Izgleda da je Exit uspio prebroditi sve poteškoće kroz koje je prolazio. Najavljeno gašenje fesivala, bankrot itd. nisu uspjeli nauditi festivalu koji je ove godine opet uspio okupiti vrunske izvođače. Tko zna što nas još očekuje jer kažu da najavama nije kraj.

> Fatboy Slim: Predvodnik Dance Arene Na Exitu 

 

> Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion nova zvijezda Exita

>Exit fetival predstavlja: Šihta/Take me out! vs. Dance Department & Retrostep / Pendulum vs. The Prodigy

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari