Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Video: CeeLo Green na EXITu!

04.04.2013. Domagoj Puškarić
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Jedan od najboljih vokalista na svijetu Cee Lo Green pridružuje se popisu izvođača na EXIT-u.

Ovogošnji EXIT prepun je dobrih izvođača, a dolazak Cee Lo Greena je potpuno neočekian. Cee Lo Green se prosavio kao dio Gnarles Barkleyja s kojim je osvojio dva od ukupno pet Grammyja.

Pjesma “Crazy” je od Gnarles Barkleyja učinila planetarno poznat sastav, a Cee Lo Green je potom nastavio uspješnu karijeru kao solo izvođač. Pjesma “Forget You/F..ck You” postala samo je jedna u nizu hitova koje je napravio. Surađivao je sa zvijezdama poput Madonne, Santane, Christine Aguilere. Mlađima je poznat kao Murry iz “Hotela Transilvania” kojem je dao glas.

Izgleda da je Exit uspio prebroditi sve poteškoće kroz koje je prolazio. Najavljeno gašenje fesivala, bankrot itd. nisu uspjeli nauditi festivalu koji je ove godine opet uspio okupiti vrunske izvođače. Tko zna što nas još očekuje jer kažu da najavama nije kraj.

> Fatboy Slim: Predvodnik Dance Arene Na Exitu 

 

> Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion nova zvijezda Exita

>Exit fetival predstavlja: Šihta/Take me out! vs. Dance Department & Retrostep / Pendulum vs. The Prodigy

(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari