Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Video: CeeLo Green na EXITu!

04.04.2013. Domagoj Puškarić
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Jedan od najboljih vokalista na svijetu Cee Lo Green pridružuje se popisu izvođača na EXIT-u.

Ovogošnji EXIT prepun je dobrih izvođača, a dolazak Cee Lo Greena je potpuno neočekian. Cee Lo Green se prosavio kao dio Gnarles Barkleyja s kojim je osvojio dva od ukupno pet Grammyja.

Pjesma “Crazy” je od Gnarles Barkleyja učinila planetarno poznat sastav, a Cee Lo Green je potom nastavio uspješnu karijeru kao solo izvođač. Pjesma “Forget You/F..ck You” postala samo je jedna u nizu hitova koje je napravio. Surađivao je sa zvijezdama poput Madonne, Santane, Christine Aguilere. Mlađima je poznat kao Murry iz “Hotela Transilvania” kojem je dao glas.

Izgleda da je Exit uspio prebroditi sve poteškoće kroz koje je prolazio. Najavljeno gašenje fesivala, bankrot itd. nisu uspjeli nauditi festivalu koji je ove godine opet uspio okupiti vrunske izvođače. Tko zna što nas još očekuje jer kažu da najavama nije kraj.

> Fatboy Slim: Predvodnik Dance Arene Na Exitu 

 

> Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion nova zvijezda Exita

>Exit fetival predstavlja: Šihta/Take me out! vs. Dance Department & Retrostep / Pendulum vs. The Prodigy

(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari