Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Video: Empire Of The Sun najavljuju novi album

12.03.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/empireofthesun

Foto: facebook.com/empireofthesun

Australski duo, Luke Steele i Nick Littlemore koji se kriju pod imenom Empire Of The Sun su objavili vijest da nakon pet godina napokon izdaju novi album. Ime albuma je “Ice On The Dune”, a izlazak je najavljen za lipanj. Dvojac je izdao prvi album “Walking On A Dream” sad već daleke 2008. godine. Prvijenac je bio prilično dobro prihvaćen od strane publike i kritičara. Tema novog albuma je borba dobra protiv zla. Članovi benda su ispričali priču o ideji za album. Car i Prorok održavaju svijet neokaljanim, oni pokreću rijeke, kontroliraju kišu i sunce, putuju svijetom i drže prirodu u balansu. Car svoju moć crpi iz dijamanta na kruni koju krade Kralj sjena koji predstavlja zlo i svijet se mijenja. Iako Kralj sjena uništava sve, ali Car i Prorok imaju jednu stvar koju Kralj ne može pojmiti, a to je nada s kojom će vratiti mir. Tema je osebujna i ako ste poslušali njihov prvi album i pogledali videe shvatit ćete da ovo nije nimalo čudno za njih. Vijest o albumu su predstavili zanimljivim i produkcijski prilično zahtjevnim i skupim videom.

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari