Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Glazba

Video: Empire Of The Sun najavljuju novi album

12.03.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/empireofthesun

Foto: facebook.com/empireofthesun

Australski duo, Luke Steele i Nick Littlemore koji se kriju pod imenom Empire Of The Sun su objavili vijest da nakon pet godina napokon izdaju novi album. Ime albuma je “Ice On The Dune”, a izlazak je najavljen za lipanj. Dvojac je izdao prvi album “Walking On A Dream” sad već daleke 2008. godine. Prvijenac je bio prilično dobro prihvaćen od strane publike i kritičara. Tema novog albuma je borba dobra protiv zla. Članovi benda su ispričali priču o ideji za album. Car i Prorok održavaju svijet neokaljanim, oni pokreću rijeke, kontroliraju kišu i sunce, putuju svijetom i drže prirodu u balansu. Car svoju moć crpi iz dijamanta na kruni koju krade Kralj sjena koji predstavlja zlo i svijet se mijenja. Iako Kralj sjena uništava sve, ali Car i Prorok imaju jednu stvar koju Kralj ne može pojmiti, a to je nada s kojom će vratiti mir. Tema je osebujna i ako ste poslušali njihov prvi album i pogledali videe shvatit ćete da ovo nije nimalo čudno za njih. Vijest o albumu su predstavili zanimljivim i produkcijski prilično zahtjevnim i skupim videom.

 

Komentari