Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Video: Ethan Hawke i Julie Delpy – Ugasite mobitele!

02.06.2013. Ivana BeloševićVrijeme čitanja: 1 minuta
foto:facebook.com/beforemidnight

foto:facebook.com/beforemidnight

Akciji „Ugasite mobitele!“ u kinodvoranama, nakon Jamesa Franca, pridružile su se i zvijezde „before“ trilogije, Ethan Hawke i Julie Delpy.

U duhovitom video uratku vidimo Ethana i Julie kako pokušavaju razviti razgovor, ali muškoj polovici razgovora koncentracija je otežana upravo iz razloga što netko iza kamere piše SMS poruku i razgovara na mobitel. Na to se oglašava vidno iznervirana Julie koja rečenicom: „Get the fuck out of this place or just turn off the phone!“, jasno i izravno daje do znanja što misli o korištenju takve tehnologije tamo gdje joj nije mjesto.

Inače, Before Midnight premijerno je prikazan prije 2 tjedna i šira je javnost zasad dobro reagirala na posljednji dio trilogije.

(Visited 71 times, 1 visits today)

Komentari