Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Video: Ethan Hawke i Julie Delpy – Ugasite mobitele!

02.06.2013. Ivana Belošević
foto:facebook.com/beforemidnight

foto:facebook.com/beforemidnight

Akciji „Ugasite mobitele!“ u kinodvoranama, nakon Jamesa Franca, pridružile su se i zvijezde „before“ trilogije, Ethan Hawke i Julie Delpy.

U duhovitom video uratku vidimo Ethana i Julie kako pokušavaju razviti razgovor, ali muškoj polovici razgovora koncentracija je otežana upravo iz razloga što netko iza kamere piše SMS poruku i razgovara na mobitel. Na to se oglašava vidno iznervirana Julie koja rečenicom: „Get the fuck out of this place or just turn off the phone!“, jasno i izravno daje do znanja što misli o korištenju takve tehnologije tamo gdje joj nije mjesto.

Inače, Before Midnight premijerno je prikazan prije 2 tjedna i šira je javnost zasad dobro reagirala na posljednji dio trilogije.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Komentari