Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Video: Ethan Hawke i Julie Delpy – Ugasite mobitele!

02.06.2013. Ivana Belošević
foto:facebook.com/beforemidnight

foto:facebook.com/beforemidnight

Akciji „Ugasite mobitele!“ u kinodvoranama, nakon Jamesa Franca, pridružile su se i zvijezde „before“ trilogije, Ethan Hawke i Julie Delpy.

U duhovitom video uratku vidimo Ethana i Julie kako pokušavaju razviti razgovor, ali muškoj polovici razgovora koncentracija je otežana upravo iz razloga što netko iza kamere piše SMS poruku i razgovara na mobitel. Na to se oglašava vidno iznervirana Julie koja rečenicom: „Get the fuck out of this place or just turn off the phone!“, jasno i izravno daje do znanja što misli o korištenju takve tehnologije tamo gdje joj nije mjesto.

Inače, Before Midnight premijerno je prikazan prije 2 tjedna i šira je javnost zasad dobro reagirala na posljednji dio trilogije.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari