Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Film

Video: Ethan Hawke i Julie Delpy – Ugasite mobitele!

02.06.2013. Ivana Belošević
foto:facebook.com/beforemidnight

foto:facebook.com/beforemidnight

Akciji „Ugasite mobitele!“ u kinodvoranama, nakon Jamesa Franca, pridružile su se i zvijezde „before“ trilogije, Ethan Hawke i Julie Delpy.

U duhovitom video uratku vidimo Ethana i Julie kako pokušavaju razviti razgovor, ali muškoj polovici razgovora koncentracija je otežana upravo iz razloga što netko iza kamere piše SMS poruku i razgovara na mobitel. Na to se oglašava vidno iznervirana Julie koja rečenicom: „Get the fuck out of this place or just turn off the phone!“, jasno i izravno daje do znanja što misli o korištenju takve tehnologije tamo gdje joj nije mjesto.

Inače, Before Midnight premijerno je prikazan prije 2 tjedna i šira je javnost zasad dobro reagirala na posljednji dio trilogije.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari