Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Video: Filmovi za četiri godišnja doba

29.03.2014. Inja Drače
Foto:Facebook.com/HopeSpringsMovie

Foto:Facebook.com/HopeSpringsMovie

Kombinacija vani pada kiša, kraj je tjedna je savršena za preduskrsno opuštanje i gledanje filmova. Zadnjih su nekoliko dana bili nepodnošljivi miks sva četiri godišnja doba pa su mi pali na pamet filmovi čiji su naslovi direktno vezani sa sezonama.

Proljeće
Spring Breakers– četiri se djevojke odluče na ilegalan način domoći novca kako bi si priuštile proljetni odmor. Ako vam ne zvuči dovoljno zanimljivo, možda vas privuku James Franco i brdo zgodnih djevojaka u opasnim situacijama.

Hope Springs– romantična komedija o krizi srednjovječnog para nakon trideset godina braka. U glavnim su ulogama Tommy Lee Jones, Meryl Streep te Steve Carell.

Ljeto

I Know What You Did Last Summer– lagani tinejdžerski hororac koji je postao klasik i temelj brojnim parodijama.

My Summer of Love– donosi komplicirani odnos dviju mladih žena, potpunih suprotnosti koje će se zaljubiti.

Jesen
Autumn in New York– prava jesenska drama o ljubavi između plejboja i bolesne djevojke.

Legends of the fall – obiteljski odnosi bivaju ugroženi kad jedan od trojice braće dovodi zaručnicu na očevu farmu.

Zima

Dead of winter– uzbudljivi triler o glumici koja na prijevaru biva zatvorena u palači.

The Lion in Winter– Hatherine Hepburn i Peter O’Toole u povijesnim ulogama Henrika II i njegove žene Eleanor.

Komentari