Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Preminuo Robert F. Chew – Proposition Joe iz popularne serije “Žica”

19.01.2013. Ivan DominikVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Screenshot/ Youtube

Foto: Screenshot/ Youtube

Robert F. Chew, afroamerički malo poznati i popularni, ali svejedno fantastični glumac, preminuo je u 52. godini života u svom domu od zatajenja srca. Chew, koji je najpoznatiji i najpopularniji (p)ostao po ulozi Proposition Joea u sjajnoj i nagrađivanoj kriminalističkoj seriji “Žica” (The Wire), preminuo je u snu u četvrtak navečer, prenosi The Baltimore Sun.

Chew je bio glumac i učitelj rodom iz Baltimorea gdje je rođen, odrastao i živio, a u seriji “Žica” kroz pet je sezone igrao dilera droge s Eastsidea, a osim u toj seriji HBO-a koja ga je proslavila, pojavljivao se i u NBC-evoj seriji “Homicide: Life on the Street”, potom u još jednoj HBO-ovoj miniseriji “The Corner”, dok mu je posljednji glumački angažman bio na filmu “Jamesy Boy”.

Glumca su nakon smrti ispratili brojni njegovi kolege zaželjevši obitelji sućut, a kreator “Žice”, David Simon, kazao je za Chewa kako je bio “izuzetan glumac i fundamentalni dio teatra i glumačke scene Baltimorea”, a da je to istina možete se uvjeriti u sljedećem videu u kojem su sadržane neke od brojnih fantastičnih kvaliteta glume danas pokojnog Roberta Chewa…

(Visited 146 times, 1 visits today)

Komentari