Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Video – Game of Thrones: Što nas čeka u posljednjoj epizodi treće sezone?

04.06.2013. Dario DalmacijaVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Screenshot; Youtube

Foto: Screenshot; Youtube

Spoiler Alert!

Deveta epizoda treće sezone serije Game of Thrones šokirala je sveopće pučanstvo na ovoj planeti, srušila je burze diljem Azije i bacila u depresiju mlađe generacije.

> Recenzija, foto – Game of Thrones s03e09 (The Rains of Castamere): Poglavlje koje nećete zaboraviti!

Neki su još uvijek u šoku, nekima je vilica još uvijek na podu, ali kako narod kaže – život ide dalje. U ovom slučaju, obožavatelje GoT-a očekuje finalna epizoda treće sezone. HBO je, naravno, već objavio teaser za veliko finale koje je na rasporedu 9. lipnja.

Što se tiče kratkog “teasera”, najupečatljivije su riječi Tyriona Lannistera koji kaže: “Sjevernjaci nikada neće zaboraviti”. Prema svemu sudeći, pred nama su novi ratovi, osvete, ubojstva i šokantne scene.

Jedva čekamo.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Komentari