Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Video – Game of Thrones: Što nas čeka u posljednjoj epizodi treće sezone?

04.06.2013. Dario Dalmacija
Foto: Screenshot; Youtube

Foto: Screenshot; Youtube

Spoiler Alert!

Deveta epizoda treće sezone serije Game of Thrones šokirala je sveopće pučanstvo na ovoj planeti, srušila je burze diljem Azije i bacila u depresiju mlađe generacije.

> Recenzija, foto – Game of Thrones s03e09 (The Rains of Castamere): Poglavlje koje nećete zaboraviti!

Neki su još uvijek u šoku, nekima je vilica još uvijek na podu, ali kako narod kaže – život ide dalje. U ovom slučaju, obožavatelje GoT-a očekuje finalna epizoda treće sezone. HBO je, naravno, već objavio teaser za veliko finale koje je na rasporedu 9. lipnja.

Što se tiče kratkog “teasera”, najupečatljivije su riječi Tyriona Lannistera koji kaže: “Sjevernjaci nikada neće zaboraviti”. Prema svemu sudeći, pred nama su novi ratovi, osvete, ubojstva i šokantne scene.

Jedva čekamo.

(Visited 101 times, 1 visits today)

Komentari