Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Film

Video – Game of Thrones: Što nas čeka u posljednjoj epizodi treće sezone?

04.06.2013. Dario Dalmacija
Foto: Screenshot; Youtube

Foto: Screenshot; Youtube

Spoiler Alert!

Deveta epizoda treće sezone serije Game of Thrones šokirala je sveopće pučanstvo na ovoj planeti, srušila je burze diljem Azije i bacila u depresiju mlađe generacije.

> Recenzija, foto – Game of Thrones s03e09 (The Rains of Castamere): Poglavlje koje nećete zaboraviti!

Neki su još uvijek u šoku, nekima je vilica još uvijek na podu, ali kako narod kaže – život ide dalje. U ovom slučaju, obožavatelje GoT-a očekuje finalna epizoda treće sezone. HBO je, naravno, već objavio teaser za veliko finale koje je na rasporedu 9. lipnja.

Što se tiče kratkog “teasera”, najupečatljivije su riječi Tyriona Lannistera koji kaže: “Sjevernjaci nikada neće zaboraviti”. Prema svemu sudeći, pred nama su novi ratovi, osvete, ubojstva i šokantne scene.

Jedva čekamo.

(Visited 95 times, 1 visits today)

Komentari