Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

Video: I to je moguće, platinasta naklada prije izdavanja albuma

18.06.2013. Domagoj Puškarić
Foto:kickrocs.com

Foto:kickrocs.com

Mnogi se žale kako danas glazbenici teško žive i ne dobivaju novac od prodaje albuma, ali postoje oni kojima i u ova teška diskografska vremena posao cvjeta. Jedan od takvih je i američki reper i producent Jay-Z koji je učinio pametan poslovan potez te se ujedinio sa Samsungom.

Samsung je kupio milijun primjeraka nadolazećeg Jay-ovog albuma te odlučio počastiti korisnike svojih pametnih telefona i dati im album na besplatan download preko posebne aplikacije “Magna Carta App“. Aplikacija će postati dostupna krajem lipnja, a osim što će korisnici dobiti album besplatno, dobiti će ga 72 sata prije službenog izlaska na tržište. Ime albuma je “Magna Carta Holy Grail“, a izlazi na tržište 4. srpnja.

Wall Street Journal prenosi da je Samsung za svaki primjerak albuma platio 5 dolara.

U Samsungovom promotivnom  videu Jay-Z objašnjava kako danas funkcionira glazba te otkriva da je na nadolazećem, dvanaestom albumu radio s poznatim producentima Rickom Rubinom i Timbalandom te reperom Pharrellom Williamsom.

 

(Visited 79 times, 1 visits today)

Komentari