Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Video: I to je moguće, platinasta naklada prije izdavanja albuma

18.06.2013. Domagoj Puškarić
Foto:kickrocs.com

Foto:kickrocs.com

Mnogi se žale kako danas glazbenici teško žive i ne dobivaju novac od prodaje albuma, ali postoje oni kojima i u ova teška diskografska vremena posao cvjeta. Jedan od takvih je i američki reper i producent Jay-Z koji je učinio pametan poslovan potez te se ujedinio sa Samsungom.

Samsung je kupio milijun primjeraka nadolazećeg Jay-ovog albuma te odlučio počastiti korisnike svojih pametnih telefona i dati im album na besplatan download preko posebne aplikacije “Magna Carta App“. Aplikacija će postati dostupna krajem lipnja, a osim što će korisnici dobiti album besplatno, dobiti će ga 72 sata prije službenog izlaska na tržište. Ime albuma je “Magna Carta Holy Grail“, a izlazi na tržište 4. srpnja.

Wall Street Journal prenosi da je Samsung za svaki primjerak albuma platio 5 dolara.

U Samsungovom promotivnom  videu Jay-Z objašnjava kako danas funkcionira glazba te otkriva da je na nadolazećem, dvanaestom albumu radio s poznatim producentima Rickom Rubinom i Timbalandom te reperom Pharrellom Williamsom.

 

(Visited 93 times, 1 visits today)

Komentari