Istaknuto
17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

16.10.2018.

The Cure, bend koji je u 40 godina dostigao vrh i tu se utaborio, na vlastiti zahtjev nastupa na Exit festivalu.

Film

Video: Isječak iz filma Stoker redatelja Oldboya!

19.01.2013. Inja Drače
Foto:Imdb.com

Foto:Imdb.com

Poznati koreanski filmaš Chan-wook Park, zapadnjacima najbolje poznat po filmu Oldboy upustio se u snimanje filma na engleskom jeziku imena Stoker koji će sutra debitirati na Sundance Film Festivalu.

Na internet je stavljen zanimljiv video isječak koji prikazuje majčin neočekivani i zastrašujući monolog (Nicole Kidman) dok je sluša kćerka India (Mia Wasikowski). U clipu se može primjetiti odlična gluma Nicole Kidman. Njezin luđački i očajnički pogled popraćen riječima koje ne možemo očekivati od jedne majke pobuđuje znatiželju, da se zapitamo o kakvome je filmu riječ.

Nakon neočekivane smrti Indijinog oca, upoznaje ujaka za kojeg nikad nije znala koji se useljava k njoj i njezinoj psihički nestabilnoj majci. Unatoč ujakovim motivima, Indiju on počne privlačiti.

Foto:Imdb.com

Foto:Imdb.com

Također, trailer je interesantan, prikazuje poremećene obiteljske odnose, borbu majke i kćeri za istog muškarca, čudnog ujaka s još čudnijim planovima.

Scenarij za film  napisao je Wentworth Miller (Prison Break) pod pseudonimom Ted Foulke, jer je htio da scenarij nađe sam svoj put. Miller je film okarakterizirao kao horor, obiteljsku dramu i psihološki triler. Utjecaj je našao u Hitchcockovom Shadow of Doubt.

U filmu glume Nicole Kidman (The Others), Jackie Weaver (Silver Linings Playbook), Mia Wasikowska (Lawless) i Matthew Goode (Burning Man).

Doći će u američka kina 1. ožujka. Cijelu galeriju pogledajte na imdb.com.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari