Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Film

Video: Isječak iz Von Trierovog Nymphomaniaca

28.06.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/NymphomaniacTheMovie

Foto:Facebook.com/NymphomaniacTheMovie

Zadnji dio trilogije danskog redatelja Larsa Von Trier, Nymphomaniac stiže u kina krajem ove godine. Prvi isječak filma pogledajte ispod teksta, a moglo bi ga se zapravo nazvati teaser trailerom. I to jednim od boljih, ako ne i najboljih teasera ove godine. Sudeći po prethodnom radu genijalnog Von Triera, ovaj bi film mogao ući u najužu konkurenciju najboljih filmskih nagrada. Slijedeći Antichrista i Melancholiu, Nymphomaniac spada u Trilogy of Depression.

Seligman (Stellan Skarsgård) nailazi na pretučenu ženu (Charlotte Gainsbourg) u uličici. Ta žena je Joe, samoprozvana nimfomanka koju on odvodi doma i brine se za nju, dok mu ona prepričava erotična iskustva koja je imala u prošlosti.

Film stiže u danska kina 25. prosinca, simboličnog datuma, za koji sumnjam da je izabran slučajno. Glavne uloge tumače Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LeBeouf, Jamie Bell, Christian Slater i Connie Nielsen.  Le Beouf je izjavio da u filmu će odglumiti scenu nesimuliranog seksa, što nagovještava grafičnost i vizualnost filma, bilo da je istina ili laž. Pogledajte intrigantan isječak filma nazvan Nymphomaniac appetizer – Chapter 1: The Compleat Angler.

(Visited 160 times, 1 visits today)

Komentari