Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Video: Isječak iz Von Trierovog Nymphomaniaca

28.06.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/NymphomaniacTheMovie

Foto:Facebook.com/NymphomaniacTheMovie

Zadnji dio trilogije danskog redatelja Larsa Von Trier, Nymphomaniac stiže u kina krajem ove godine. Prvi isječak filma pogledajte ispod teksta, a moglo bi ga se zapravo nazvati teaser trailerom. I to jednim od boljih, ako ne i najboljih teasera ove godine. Sudeći po prethodnom radu genijalnog Von Triera, ovaj bi film mogao ući u najužu konkurenciju najboljih filmskih nagrada. Slijedeći Antichrista i Melancholiu, Nymphomaniac spada u Trilogy of Depression.

Seligman (Stellan Skarsgård) nailazi na pretučenu ženu (Charlotte Gainsbourg) u uličici. Ta žena je Joe, samoprozvana nimfomanka koju on odvodi doma i brine se za nju, dok mu ona prepričava erotična iskustva koja je imala u prošlosti.

Film stiže u danska kina 25. prosinca, simboličnog datuma, za koji sumnjam da je izabran slučajno. Glavne uloge tumače Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LeBeouf, Jamie Bell, Christian Slater i Connie Nielsen.  Le Beouf je izjavio da u filmu će odglumiti scenu nesimuliranog seksa, što nagovještava grafičnost i vizualnost filma, bilo da je istina ili laž. Pogledajte intrigantan isječak filma nazvan Nymphomaniac appetizer – Chapter 1: The Compleat Angler.

(Visited 167 times, 1 visits today)

Komentari