Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Video: Iza scena novog Supermana

04.06.2013. Marino ČajdoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: warnerbros.com

Foto: warnerbros.com

Kako se približava datum izlaska novog filma o Supermanu, Man of Steel, sve je više promo materijala koji odaju detalje priče ili prikazuju do sad neviđene scene. Upravo je jučer objavljen behind the scenes video sa snimanja ljetnog blockbustera s izjavama redatelja Zacka Snydera, glumaca Henry Cavilla, Kevina Costnera, Russella Crowa i drugih.

Između brojnih tema u videu, oni koji željno iščekuju film zasigurno će uživati o komentarima filmske ekipe na kostime, Supermanov outfit, realnost okoliša i uvjerljivost likova.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari