Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Film

Video: Iza scena novog Supermana

04.06.2013. Marino Čajdo
Foto: warnerbros.com

Foto: warnerbros.com

Kako se približava datum izlaska novog filma o Supermanu, Man of Steel, sve je više promo materijala koji odaju detalje priče ili prikazuju do sad neviđene scene. Upravo je jučer objavljen behind the scenes video sa snimanja ljetnog blockbustera s izjavama redatelja Zacka Snydera, glumaca Henry Cavilla, Kevina Costnera, Russella Crowa i drugih.

Između brojnih tema u videu, oni koji željno iščekuju film zasigurno će uživati o komentarima filmske ekipe na kostime, Supermanov outfit, realnost okoliša i uvjerljivost likova.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari