Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video – Izašao trailer za film Mandela: Long Walk to Freedom

19.07.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: screenshot; Youtube

Foto: screenshot; Youtube

Weinstein Company odlučila je s javnošću podijeliti „full“ trailer za film Mandela: Long Walk to Freedom.

Idris Elba u filmu utjelovljuje Nelsona Mandelau, južnoafričkog humanitarca i osloboditelja, dok je ulogu njegove žene Winnie preuzela Naomie Harris (Skyfall). Priča se prvenstveno sažima oko borbe za ostvarivanje prava na slobodu što je u traileru vjerno predočeno. Neredi na ulicama, borba slojeva, paljenje dokumenata, samo su djelić onoga što nas, ako je vjerovati ovom traileru, očekuje u filmu.

Justin Chadwick (The Other Boleyn Girl) redatelj je ovoga filma, a William Nicholson (Gladiator, Les Miserables) zaslužan je za scenarij. U filmu je prikazan životni put Nelsona Mandelae počevši od njegova djetinjstva na selu do inauguracije kao prvog demokratski izabranog predsjednika. Izuzev spomenutog dvojca (Elba, Harris) na filmu se pojavljuju Tony Kgoroge, Riaad Moosa, Terry Pheto, Zolani Mkiva te Deon Lotz.

Izlazak filma očekuje se 3. siječnja 2014., a do tada znatiželju možemo zadovoljiti trailerom, prvotno podijeljenim preko Yahooa.

(Visited 49 times, 2 visits today)

Komentari