Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Video – Izašao trailer za film Mandela: Long Walk to Freedom

19.07.2013. Nela Baričević
Foto: screenshot; Youtube

Foto: screenshot; Youtube

Weinstein Company odlučila je s javnošću podijeliti „full“ trailer za film Mandela: Long Walk to Freedom.

Idris Elba u filmu utjelovljuje Nelsona Mandelau, južnoafričkog humanitarca i osloboditelja, dok je ulogu njegove žene Winnie preuzela Naomie Harris (Skyfall). Priča se prvenstveno sažima oko borbe za ostvarivanje prava na slobodu što je u traileru vjerno predočeno. Neredi na ulicama, borba slojeva, paljenje dokumenata, samo su djelić onoga što nas, ako je vjerovati ovom traileru, očekuje u filmu.

Justin Chadwick (The Other Boleyn Girl) redatelj je ovoga filma, a William Nicholson (Gladiator, Les Miserables) zaslužan je za scenarij. U filmu je prikazan životni put Nelsona Mandelae počevši od njegova djetinjstva na selu do inauguracije kao prvog demokratski izabranog predsjednika. Izuzev spomenutog dvojca (Elba, Harris) na filmu se pojavljuju Tony Kgoroge, Riaad Moosa, Terry Pheto, Zolani Mkiva te Deon Lotz.

Izlazak filma očekuje se 3. siječnja 2014., a do tada znatiželju možemo zadovoljiti trailerom, prvotno podijeljenim preko Yahooa.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari