Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Video: Izašao trailer za novi film Woodyja Allena – Blue Jasmine

09.06.2013. Paula Bračko
Foto: cinemovies.fr

Foto: cinemovies.fr

Iako mu fali uobičajene festivalske pompe koje prate njegove filmove, Woody Allen je svejedno najavio još jedan potencijalni filmski uspjeh Blue Jasmine. Dobitnik Oscara zaslužan je i za scenarij i za režiju ovog novog filma koji u kina dolazi 26. lipnja pa se trebate samo još malo strpiti.

Glavna uloga pripala je Cate Blanchett koja tumači kućanicu iz New Yorka koja prolazi kroz životnu krizu. Poznat po sastavljanju fantastičnih glumačkih postava, Allen je i za ovaj film okupio ekipu prepunu zvučnih imena: Alec Baldwin, Sally Hawkins, Bobby Cannavale, Louis C.K., Peter Sarsgaard i Michael Stuhlbarg samo su neki od glumaca koje ćemo gledati ovog ljeta.

(Visited 100 times, 1 visits today)

Komentari