Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Video: Izašao trailer za novi film Woodyja Allena – Blue Jasmine

09.06.2013. Paula BračkoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: cinemovies.fr

Foto: cinemovies.fr

Iako mu fali uobičajene festivalske pompe koje prate njegove filmove, Woody Allen je svejedno najavio još jedan potencijalni filmski uspjeh Blue Jasmine. Dobitnik Oscara zaslužan je i za scenarij i za režiju ovog novog filma koji u kina dolazi 26. lipnja pa se trebate samo još malo strpiti.

Glavna uloga pripala je Cate Blanchett koja tumači kućanicu iz New Yorka koja prolazi kroz životnu krizu. Poznat po sastavljanju fantastičnih glumačkih postava, Allen je i za ovaj film okupio ekipu prepunu zvučnih imena: Alec Baldwin, Sally Hawkins, Bobby Cannavale, Louis C.K., Peter Sarsgaard i Michael Stuhlbarg samo su neki od glumaca koje ćemo gledati ovog ljeta.

(Visited 109 times, 1 visits today)

Komentari