Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Film

Video: Izašao trailer za novi film Woodyja Allena – Blue Jasmine

09.06.2013. Paula Bračko
Foto: cinemovies.fr

Foto: cinemovies.fr

Iako mu fali uobičajene festivalske pompe koje prate njegove filmove, Woody Allen je svejedno najavio još jedan potencijalni filmski uspjeh Blue Jasmine. Dobitnik Oscara zaslužan je i za scenarij i za režiju ovog novog filma koji u kina dolazi 26. lipnja pa se trebate samo još malo strpiti.

Glavna uloga pripala je Cate Blanchett koja tumači kućanicu iz New Yorka koja prolazi kroz životnu krizu. Poznat po sastavljanju fantastičnih glumačkih postava, Allen je i za ovaj film okupio ekipu prepunu zvučnih imena: Alec Baldwin, Sally Hawkins, Bobby Cannavale, Louis C.K., Peter Sarsgaard i Michael Stuhlbarg samo su neki od glumaca koje ćemo gledati ovog ljeta.

(Visited 93 times, 1 visits today)

Komentari