Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Video: Izašao trailer za Spring breakers sa Jamesom Francom

19.01.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/SpringBreakers

Foto:Facebook.com/SpringBreakers

Izašao je  trailer za film Spring breakers redatelja Harmonyja Korinea (Kids, Gummo, Mister Lonely). Fabula prati četiri studentice koje se poznaju od osnovne škole. Odluče se za avanturu tijekom proljetnih prazniku za koju su im potrebni novci. Do njih će doći pljačkom restorana, zbog čega završavaju u zatvoru. U tome trenutku u priču upada diler drogom i oružjem Alien, čiju ulogu tumači James Franco. On ih izbavlja iz zatvora, tražeći od njih protuuslugu odnosno da za njega obave prljavi posao.

Glavne uloge tumače Selena Gomez, Ashley Benson, Vanessa Hudgens, Rachel Korine i James Franco. Neki fanovi su se uzbudili što Disneyeve princeze poput Selene Gomez glume u takvom “prljavom” filmu sa scenama golotinje, psovkama i nasiljem. Međutim, zaboravljaju da ljudi odrastaju i da pravi glumački se talent nalazi u mogućosti transformacije u različite likove.

Lik je Jamesa Franca, kriminalca Aliena temeljen na stvarnoj osobi, reperu Dangerousu. U traileru Franco na zubima nosi grill, ima lanac oko vrata, pletenice u kosi te priča slengom. Prirodna crnka, Vanessa je Hudgens morala za vrijeme cijelog snimanja nositi plavu periku.

Film će doći u kina u travnju, a dotad pogledajte trailer.

(Visited 73 times, 1 visits today)

Komentari