Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Video: Kako su Stonesi iznenadili fanove s koncertom

29.04.2013. Karla Mršan
Foto: Facebook.com/therollingstones

Foto: Facebook.com/therollingstones

Jedna od najlegendarnijih rock grupa današnjice slavi 50 godina postojanja za tjedan dana. Rolling Stonesi će 3. Svibnja u Staples Centru u Los Angelesu održati prvi u nizu 50 &Counting  koncerata, a prošle subote su održali kratku svirku u malom klubu u Los Angelesu i tako priuštili svim fanovima veliko iznenađenje. 90-minutna svirka je započela s ”You Got Me Rocking”, a kasnije u repertoaru su se našle i ”Street Fighting Man”, ”Miss You” i ”Midnight Rambler”. Za svirku se je saznalo slučajno, nakon što je pop bend  New Build na Twitteru objavio kako im je svirka pomaknuta jer sviraju Stonesi. Ubrzo nakon toga, tisuću fanova je odjurilo do El Rey Theatre-a kako bi kupili kartu koja je koštala samo 20 dolara! Nakon odličnog koncerta, Jagger je komentirao kako je ovo prvi koncert turneje i najvjerojatnije i najbolji. Za sve nas koji nismo mogli doći do Los Angelesa na prvi koncert Stonesa The Guardian je objavio kratku snimku s koncerta koju možete pogledati ovdje:(Visited 24 times, 1 visits today)

Komentari