Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Video: Kako su Stonesi iznenadili fanove s koncertom

29.04.2013. Karla Mršan
Foto: Facebook.com/therollingstones

Foto: Facebook.com/therollingstones

Jedna od najlegendarnijih rock grupa današnjice slavi 50 godina postojanja za tjedan dana. Rolling Stonesi će 3. Svibnja u Staples Centru u Los Angelesu održati prvi u nizu 50 &Counting  koncerata, a prošle subote su održali kratku svirku u malom klubu u Los Angelesu i tako priuštili svim fanovima veliko iznenađenje. 90-minutna svirka je započela s ”You Got Me Rocking”, a kasnije u repertoaru su se našle i ”Street Fighting Man”, ”Miss You” i ”Midnight Rambler”. Za svirku se je saznalo slučajno, nakon što je pop bend  New Build na Twitteru objavio kako im je svirka pomaknuta jer sviraju Stonesi. Ubrzo nakon toga, tisuću fanova je odjurilo do El Rey Theatre-a kako bi kupili kartu koja je koštala samo 20 dolara! Nakon odličnog koncerta, Jagger je komentirao kako je ovo prvi koncert turneje i najvjerojatnije i najbolji. Za sve nas koji nismo mogli doći do Los Angelesa na prvi koncert Stonesa The Guardian je objavio kratku snimku s koncerta koju možete pogledati ovdje:(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari