Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Video: Koga su do sada ugostili Stonesi?

07.06.2013. Antonia ŠeremetVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/rollingstones

Foto: facebook.com/rollingstones

Kao što već znaju i ptice na granama Rolling Stonesi su na turneji kojom slave 50 godina na pozornicama. Na dosadašnjim koncertima su ugostili velik broj glazbenih zvijezda, a zadnje četiri uključuju Toma Waitsa, Katy Perry, Davea Grohla i Taylor Swift.

Na  koncertu u Oaklandu pridružio im se legendarni Tom Waits. Stonesi su krenuli svirati blues klasik iz 1965. godine Little Red Rooster i nakon uvodnog dijela pjesme Waits se pojavio na pozornici i preuzeo mikrofon.

Sljedeća gošća se pojavila na koncertu u Las Vegasu, a to je bila Katy Perry. Katy je na svom Twitter profilu napisala da je počašćena i zahvalna što su baš nju pozvali kao gošću. Otpjevala je pjesmu Beast Of Burden. Mnogi se fanovi i dalje pitaju “Zašto?”

Dave Grohl se pridružio Stonesima na koncertu u Anaheimu odsvirajući Bitch, pjesmu s hit albuma “Sticky Fingers”.

Zadnja zvjezdica koju su Stonesi ugostili na pozornici je Taylor Swift. Pjesma As Tears Go By koju su izveli, kako je rekao sam Jagger nije izvođena već jako dugo te im je trebala pomoć. Koliko je ta izvedba uspješna prosudite sami.

Trenutno postoje glasine da bi im se na koncertima u Londonu mogla pridružiti Adele, iako Stonesi to opovrgavaju. Turneja “50&Counting” je započela prošle godine u listopadu i u tom prvom dijelu su ugostili Lady Gagu, Florence Welch, Erica Claptona  i mnoge druge.

(Visited 30 times, 2 visits today)

Komentari