Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Video: Lego Movie – Superman, Batman i Ninja Turtlesi u zajedničkoj misiji

19.06.2013. Nela Baričević
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Lego Movie donosi dugačak popis superjunaka na okupu, doduše u malo drugačijem izdanju od onoga na koji smo navikli. Superman, Batman, Ninja Turtlesi, Wonder Woman i mnogi drugi zajedno će se naći na velikom ekranu, početkom sljedeće godine, ispunjavajući posebnu misiju.

Ovaj pomalo rizičan pothvat redatelja Phila Lorda i Chrisa Millera te scenarista Dana i Kevina Hagemana objedinjuje čari i veselje adaptacije dječjih najdražih likova i ljubavi prema legićima, kao i komične elemente i sasvim drugačiji uvid u heroje koji se bore protiv zla za odrasle.

Radnja ovog 3D animiranog filma prati Emmeta, sasvim običnu minijaturnu Lego figuru, koji živi po pravilima, a greškom je identificiran kao izvanredna osoba u čijim je rukama ključ spašavanja svijeta. To spašavanje uključuje epsku potragu s ciljem zaustavljanja zlog tiranina za što je Emmet apsolutno i beznadno nepripremljen.

Prema dosadašnjim informacijama glasove će animiranim likovima posuditi: Chris Pratt (Emmet), Morgan Freeman (Vitruvius), Will Arnett (Batman), Will Ferrell (President Business), Liam Neeson (Bad Cop), Alison Brie (Uni – Kitty) te Nick Offerman (Metalbeard). Warner Bros najavljuje da će film izaći u kina 14. veljače sljedeće godine, a ako je vjerovati traileru akcije i smijeha neće nedostajati.

(Visited 75 times, 1 visits today)

Komentari