Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Video: MIA izbacila spot za Bring The Noize!

26.06.2013. Lucija Gadža
Foto: www.facebook.com/miauk

Foto: www.facebook.com/miauk

MIA je predstavila spot za novi singl Bring The Noize koji su producirali Switch i Surkin. Pjesma se nalazi na njenom četvrtom albumu, “Matangi”, koji bi trebao biti vani na jesen.

Iako je napisana prije godinu dana, pjesma je posebno bitna zbog trenutnog stanja u svijetu, kaže MIA. Bavi se pojmom slobode na više načina.

Rečenica “Truth is like a rotten tooth, you got to spit it out”, pjevačici je jedna od najdražih na novom albumu čiji zvuk uspoređuje sa zvukom Paula Simona na acidu.

Na četvrtom albumu nalazi se i pjesma Bad Girls izdana 2012. godine.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Komentari