Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Video: Morrissey od koncerta napravio film

29.06.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Morrissey Offical

Foto: facebook.com/ Morrissey Offical

Izašao je jednominutni trailer koji najavljuje koncertni film Morrissey 25: Live. Film je snimka koncerta Hollywood High School u Los Angelesu, na kojem je Morrissey prašio još u ožujku. Točnije 2. ožujka kada je,  u intimi s 1800 vjernih i odanih  fanova, proslavio 25 godina vlastite solo karijere, što ujedno simbolizira sam broj u naslovu filma. Radi se o koncertu koji se rasprodao u dvanaest sekundi i koji je bio pretposljednji koncert Morrisseyjeve turneje po SAD-u.

Film je sniman najnovijim digitalnim kamerama, a tvrdi se da je Morrissey bio posebno iskren i odan publici na ovom koncertu. Sve to bi trebalo jamčiti užitak Mozovim fanovima. U kina stiže 29. kolovoza, i to samo na određeno vrijeme.  Uključuje brojne Morrisseyjeve specifične izvedbe najvećih hitova kao što su Meat Is MurderEveryday Is Like SundayPlease, Please, Please Let Me Get What I Want i mnogih drugih.

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari