Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Video: Morrissey od koncerta napravio film

29.06.2013. Marta LučićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ Morrissey Offical

Foto: facebook.com/ Morrissey Offical

Izašao je jednominutni trailer koji najavljuje koncertni film Morrissey 25: Live. Film je snimka koncerta Hollywood High School u Los Angelesu, na kojem je Morrissey prašio još u ožujku. Točnije 2. ožujka kada je,  u intimi s 1800 vjernih i odanih  fanova, proslavio 25 godina vlastite solo karijere, što ujedno simbolizira sam broj u naslovu filma. Radi se o koncertu koji se rasprodao u dvanaest sekundi i koji je bio pretposljednji koncert Morrisseyjeve turneje po SAD-u.

Film je sniman najnovijim digitalnim kamerama, a tvrdi se da je Morrissey bio posebno iskren i odan publici na ovom koncertu. Sve to bi trebalo jamčiti užitak Mozovim fanovima. U kina stiže 29. kolovoza, i to samo na određeno vrijeme.  Uključuje brojne Morrisseyjeve specifične izvedbe najvećih hitova kao što su Meat Is MurderEveryday Is Like SundayPlease, Please, Please Let Me Get What I Want i mnogih drugih.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari