Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Video: Morrissey od koncerta napravio film

29.06.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Morrissey Offical

Foto: facebook.com/ Morrissey Offical

Izašao je jednominutni trailer koji najavljuje koncertni film Morrissey 25: Live. Film je snimka koncerta Hollywood High School u Los Angelesu, na kojem je Morrissey prašio još u ožujku. Točnije 2. ožujka kada je,  u intimi s 1800 vjernih i odanih  fanova, proslavio 25 godina vlastite solo karijere, što ujedno simbolizira sam broj u naslovu filma. Radi se o koncertu koji se rasprodao u dvanaest sekundi i koji je bio pretposljednji koncert Morrisseyjeve turneje po SAD-u.

Film je sniman najnovijim digitalnim kamerama, a tvrdi se da je Morrissey bio posebno iskren i odan publici na ovom koncertu. Sve to bi trebalo jamčiti užitak Mozovim fanovima. U kina stiže 29. kolovoza, i to samo na određeno vrijeme.  Uključuje brojne Morrisseyjeve specifične izvedbe najvećih hitova kao što su Meat Is MurderEveryday Is Like SundayPlease, Please, Please Let Me Get What I Want i mnogih drugih.

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Komentari