Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

Video: Morrissey od koncerta napravio film

29.06.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Morrissey Offical

Foto: facebook.com/ Morrissey Offical

Izašao je jednominutni trailer koji najavljuje koncertni film Morrissey 25: Live. Film je snimka koncerta Hollywood High School u Los Angelesu, na kojem je Morrissey prašio još u ožujku. Točnije 2. ožujka kada je,  u intimi s 1800 vjernih i odanih  fanova, proslavio 25 godina vlastite solo karijere, što ujedno simbolizira sam broj u naslovu filma. Radi se o koncertu koji se rasprodao u dvanaest sekundi i koji je bio pretposljednji koncert Morrisseyjeve turneje po SAD-u.

Film je sniman najnovijim digitalnim kamerama, a tvrdi se da je Morrissey bio posebno iskren i odan publici na ovom koncertu. Sve to bi trebalo jamčiti užitak Mozovim fanovima. U kina stiže 29. kolovoza, i to samo na određeno vrijeme.  Uključuje brojne Morrisseyjeve specifične izvedbe najvećih hitova kao što su Meat Is MurderEveryday Is Like SundayPlease, Please, Please Let Me Get What I Want i mnogih drugih.

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Komentari