Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Video: Novi trailer za Out of the Furnace s Christianom Baleom

05.10.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Stigao je i drugi trailer za triler/ dramu Out of the Furnace u kojoj glavnu riječ ima Christian Bale.

Bale u filmu utjelovljuje Russella koji zarađuje za život radeći u lokalnoj čeličani dok se noću brine za kronično bolesnog oca. Nedugo nakon što se Russellov brat (Casey Affleck) vrati kući iz Iraka, nestaje namamljen u ozbiljan krug zločina. Budući da se policija pokaže nemoćnom, Russell odlučuje djelovati te riskirajući vlastiti život kreće u potragu za pravdom.

Out of the Furnace režiran je od strane Scotta Coopera (Crazy Heart), koji je s Bradom Ingelsbyjem sudjelovao i u pisanju scenarija. Pored već spomenutih, u filmu koji izlazi 6. prosinca, također glume: Woody Harrelson, Zoe Saldana, Forest Whitaker, Willem Dafoe te Sam Shepard.

Kako nije ostalo još dugo do izlaska filma, nije naodmet baciti oko na trailer u nastavku i odlučiti isplati li se odvojiti 116 minuta svog vremena i pogledati ga.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Komentari