Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video: Novi trailer za Out of the Furnace s Christianom Baleom

05.10.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Stigao je i drugi trailer za triler/ dramu Out of the Furnace u kojoj glavnu riječ ima Christian Bale.

Bale u filmu utjelovljuje Russella koji zarađuje za život radeći u lokalnoj čeličani dok se noću brine za kronično bolesnog oca. Nedugo nakon što se Russellov brat (Casey Affleck) vrati kući iz Iraka, nestaje namamljen u ozbiljan krug zločina. Budući da se policija pokaže nemoćnom, Russell odlučuje djelovati te riskirajući vlastiti život kreće u potragu za pravdom.

Out of the Furnace režiran je od strane Scotta Coopera (Crazy Heart), koji je s Bradom Ingelsbyjem sudjelovao i u pisanju scenarija. Pored već spomenutih, u filmu koji izlazi 6. prosinca, također glume: Woody Harrelson, Zoe Saldana, Forest Whitaker, Willem Dafoe te Sam Shepard.

Kako nije ostalo još dugo do izlaska filma, nije naodmet baciti oko na trailer u nastavku i odlučiti isplati li se odvojiti 116 minuta svog vremena i pogledati ga.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Komentari