Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Video: Novi trailer za Out of the Furnace s Christianom Baleom

05.10.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Stigao je i drugi trailer za triler/ dramu Out of the Furnace u kojoj glavnu riječ ima Christian Bale.

Bale u filmu utjelovljuje Russella koji zarađuje za život radeći u lokalnoj čeličani dok se noću brine za kronično bolesnog oca. Nedugo nakon što se Russellov brat (Casey Affleck) vrati kući iz Iraka, nestaje namamljen u ozbiljan krug zločina. Budući da se policija pokaže nemoćnom, Russell odlučuje djelovati te riskirajući vlastiti život kreće u potragu za pravdom.

Out of the Furnace režiran je od strane Scotta Coopera (Crazy Heart), koji je s Bradom Ingelsbyjem sudjelovao i u pisanju scenarija. Pored već spomenutih, u filmu koji izlazi 6. prosinca, također glume: Woody Harrelson, Zoe Saldana, Forest Whitaker, Willem Dafoe te Sam Shepard.

Kako nije ostalo još dugo do izlaska filma, nije naodmet baciti oko na trailer u nastavku i odlučiti isplati li se odvojiti 116 minuta svog vremena i pogledati ga.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari