Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Film

Video – Novi traileri: James Franco u Palo Altu i Child of Godu, neprepoznatljivi Radcliffe i Reeves

30.08.2013. Ivan DominikVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/JamesFranco

Foto: facebook.com/JamesFranco

Posljednjih dana užurbano stižu novi tralieri najnovijih filmova koji bi trebali postati kino-hitovi i željena “roba” među publikom. Unatoč brojnim kvalitetnim filmovima koji poslovično izlaze nakon ljeta, čini se kako je svima sa svoja dva nova uratka “šou ukrao” neizostavni i u posljednje vrijeme nevjerojatno popularni – James Franco.

Američki je glumac trenutno zvijezda dvaju filmova. Prvi od njih jest Palo Alto, film Gie Coppole, unuke velikog i legendarnog Francisa Forda, koja je snimila film prema kratkim pričama upravo Jamesa Franca, koji igra naslovnu ulogu u tom “svom” filmu. Djelo je svjetlo dana ugledalo na Telluride Film Festivalu, a osim Franca u njemu glume i Emma Roberts te otac i sin Val i 17-godišnji Jack Kilmer, dok datum izlaska filma u slobodnu prodaju još uvijek nije poznat. No, zato je tu prvi foršpan!

Drugi film s Jamesom Francom u glavnoj ulozi jest Child of God, koji obrađuje priču Cormaca McCarthyja o masovnom i manijakalnom ubojici iz 1960-ih godina američke povijesti. Glumačka ekipa osim proslavljenog protagonista filmova Flyboys i 127 Hours i nije nešto “zvjezdana”, a također je nepoznat datum izlaska filma, premda je on već objelodanjen na festivalima u Veneciji i Torontu. Ipak, prvi teaser trailer je vani…

Osim nadolazećih potencijalnih uspješnica s glumcem rođenim u Palo Altu, stižu i dva filma s nesvakidašnjim ulogama za Daniela Radcliffea (Harry Potter) i Keanua Reevesa (Johnny Mnemonic, Matrix). I dok trailer za Radcliffeov Kill Your Darlings, povijesnu dramu o ubojstvu na sveučilištu koja izlazi 18. listopada ove godine, još nije dostupan na internetu, jest teaser, koji daje uvid da bi film mogao biti izuzetno dobar, s obzirom na Radcliffea u jednom novom izdanju i sjajan ostatak glumačke postave.

Najnoviji film Keanua Reevesa zove se 47 Ronin, a nastaje u suradnji s japanskom kinematografijom. Reeves se vraća žanru koji ga je i proslavio u filmovima poput trilogije Matrix, međutim, zaista je neprepoznatljiv u traileru ovoga filma. Radnja je smještena u 18. stoljeće i vrti se oko japanskih ratnika, dok je datum izlaska filma na tržište zakazan za 25. prosinac – dakle – Božić.

(Visited 176 times, 1 visits today)

Komentari