Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video – Oldboy: Remake trilera o čovjeku gladnom osvete

11.07.2013. Lucija CuravićVrijeme čitanja: 1 minuta
Oldboy(2003.)_www.facebook.com.jpg

Oldboy(2003.)_www.facebook.com.jpg

Spike Lee čini se kao savršen izbor za snimanje nešto zvjezdanije verzije trilera koji nas je prije čitavog desetljeća osvojio. Remek djelo Chan-wook Parka pridobio je filmska srca koja vole biti uznemirena svojom kvalitetom. Sada, uz Parkov blagoslov, Lee nam nudi donekle modificiranu priču, ali istih okvira. Priču o čovjeku koji je dvadeset godina zatočen u hotelskoj sobi bez da zna zašto. Kada je isto tako bez objašnjenja pušten na slobodu kreće u opsesivnu potragu za istinom i krvavom osvetom.

Film izlazi 25. listopada s odličnim (sudeći po traileru) Joshom Brolinom u glavnoj ulozi, dok mu leđa čuvaju Samuel L. Jackson, Elizabeth Olsen i Sharlto Copley. Nećemo dalje kvariti iznenađenje, sami pogledajte trailer za Oldboy iz 2013.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari