Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Video – Oldboy: Remake trilera o čovjeku gladnom osvete

11.07.2013. Lucija Curavić
Oldboy(2003.)_www.facebook.com.jpg

Oldboy(2003.)_www.facebook.com.jpg

Spike Lee čini se kao savršen izbor za snimanje nešto zvjezdanije verzije trilera koji nas je prije čitavog desetljeća osvojio. Remek djelo Chan-wook Parka pridobio je filmska srca koja vole biti uznemirena svojom kvalitetom. Sada, uz Parkov blagoslov, Lee nam nudi donekle modificiranu priču, ali istih okvira. Priču o čovjeku koji je dvadeset godina zatočen u hotelskoj sobi bez da zna zašto. Kada je isto tako bez objašnjenja pušten na slobodu kreće u opsesivnu potragu za istinom i krvavom osvetom.

Film izlazi 25. listopada s odličnim (sudeći po traileru) Joshom Brolinom u glavnoj ulozi, dok mu leđa čuvaju Samuel L. Jackson, Elizabeth Olsen i Sharlto Copley. Nećemo dalje kvariti iznenađenje, sami pogledajte trailer za Oldboy iz 2013.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari