Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Video – Oldboy: Remake trilera o čovjeku gladnom osvete

11.07.2013. Lucija Curavić
Oldboy(2003.)_www.facebook.com.jpg

Oldboy(2003.)_www.facebook.com.jpg

Spike Lee čini se kao savršen izbor za snimanje nešto zvjezdanije verzije trilera koji nas je prije čitavog desetljeća osvojio. Remek djelo Chan-wook Parka pridobio je filmska srca koja vole biti uznemirena svojom kvalitetom. Sada, uz Parkov blagoslov, Lee nam nudi donekle modificiranu priču, ali istih okvira. Priču o čovjeku koji je dvadeset godina zatočen u hotelskoj sobi bez da zna zašto. Kada je isto tako bez objašnjenja pušten na slobodu kreće u opsesivnu potragu za istinom i krvavom osvetom.

Film izlazi 25. listopada s odličnim (sudeći po traileru) Joshom Brolinom u glavnoj ulozi, dok mu leđa čuvaju Samuel L. Jackson, Elizabeth Olsen i Sharlto Copley. Nećemo dalje kvariti iznenađenje, sami pogledajte trailer za Oldboy iz 2013.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari