Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Video – “Olympus Has Fallen”: Pogledajte prvi trailer

22.01.2013. Rebeka Lesac
foto:facebook.com/olympushasfallenmovie

foto:facebook.com/olympushasfallenmovie

Sjedinjene Američke Države ne pregovaraju s teroristima. Onda im ovi unište Bijelu kuću i otmu predsjednika, no tada dođe super specijalni agent najtajnije službe i spasi cijelu stvar. I sad je vama to sve poznato, no vrlo dobro znate da kombinacija politike i akcije uvijek prolazi. K svemu tome sad još pridodajte  Gerarda Butlera i Morgana Freemana. I kao nećete ga pogledati?

E pa za sve one koji se ne mogu zasititi oružja i specijalaca 22.ožujka stiže akcijski  triler “Olympus Has Fallen” koji je režirao Antoine Fuqua a uz spomenute možete  očekivati i Angelu Bassett,Roberta Forstera i Aarona Eckharta kao predsjednika SAD-a.

Inače, “Olympus” je termin kojim predsjednikovi ljudi nazivaju Bijelu kuću.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Komentari