Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Video – “Olympus Has Fallen”: Pogledajte prvi trailer

22.01.2013. Rebeka Lesac
foto:facebook.com/olympushasfallenmovie

foto:facebook.com/olympushasfallenmovie

Sjedinjene Američke Države ne pregovaraju s teroristima. Onda im ovi unište Bijelu kuću i otmu predsjednika, no tada dođe super specijalni agent najtajnije službe i spasi cijelu stvar. I sad je vama to sve poznato, no vrlo dobro znate da kombinacija politike i akcije uvijek prolazi. K svemu tome sad još pridodajte  Gerarda Butlera i Morgana Freemana. I kao nećete ga pogledati?

E pa za sve one koji se ne mogu zasititi oružja i specijalaca 22.ožujka stiže akcijski  triler “Olympus Has Fallen” koji je režirao Antoine Fuqua a uz spomenute možete  očekivati i Angelu Bassett,Roberta Forstera i Aarona Eckharta kao predsjednika SAD-a.

Inače, “Olympus” je termin kojim predsjednikovi ljudi nazivaju Bijelu kuću.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari