Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video – “Olympus Has Fallen”: Pogledajte prvi trailer

22.01.2013. Rebeka LesacVrijeme čitanja: 1 minuta
foto:facebook.com/olympushasfallenmovie

foto:facebook.com/olympushasfallenmovie

Sjedinjene Američke Države ne pregovaraju s teroristima. Onda im ovi unište Bijelu kuću i otmu predsjednika, no tada dođe super specijalni agent najtajnije službe i spasi cijelu stvar. I sad je vama to sve poznato, no vrlo dobro znate da kombinacija politike i akcije uvijek prolazi. K svemu tome sad još pridodajte  Gerarda Butlera i Morgana Freemana. I kao nećete ga pogledati?

E pa za sve one koji se ne mogu zasititi oružja i specijalaca 22.ožujka stiže akcijski  triler “Olympus Has Fallen” koji je režirao Antoine Fuqua a uz spomenute možete  očekivati i Angelu Bassett,Roberta Forstera i Aarona Eckharta kao predsjednika SAD-a.

Inače, “Olympus” je termin kojim predsjednikovi ljudi nazivaju Bijelu kuću.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari