Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Video: ”Only God Forgives” opet zadirkuje

18.04.2013. Lucija Curavić
Foto: www.facebook.com

Foto: www.facebook.com

Krvavo će biti ljeto 2013. i jedva čekamo! Upravo za vrijeme uzavrelih ljetnih dana trebala bi biti premijera filma Only God Forgives, novog ostvarenja redatelja filma Drive, Nicolasa Refna. Ako ste gledali Drive znate da su on i Ryan Gosling dobitna kombinacija, ako niste… Samo vam Bog može oprostiti.

I ovo malo što se zna o filmu intrigira dovoljno: potvrđen je za Cannes 2013., objavljen je poster, red-band trailer, a sada i  drugi trailer po redu koji otkriva nešto više. Djeluje napeto i sa stilom, baš kako volimo.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari