Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Video – Oscari: 85. dodjela zlatnih kipića uživo na Ziheru!

24.02.2013. Ziher.hr
Foto: facebook.com/oscar2013

Foto: facebook.com/oscar2013

Noć s nedjelje na ponedjeljak ovoga puta neće biti samo obična noć, već noć dodjele Oscara, najveće i najprestižnije nagrade u svijetu filma. Stoga će vam istu u live tekstualnom prijenosu donijeti i portal Ziher.hr, koji će pratiti cijelu noć samu dodjelu, izjave glavnih protagonista te događanja oko nje.

> Pratite dodjelu Oscara na Ziheru!

Nakon što su prije više od mjesec dana, preciznije 10. siječnja 2013. godine objavljene nominacije za nagradu američke Akademije filmskih znanosti i umjetnosti, Oscara, napokon je stiglo i vrijeme za njegovu dodjelu najboljima u protekloj godini.

Nominacije kvantitativno predvode Lincoln, Silver Linings Playbook i Life of Pi, dok je ipak najveći favorit film Argo Bena Afflecka, koji je na drugim festivalima već pokupio sve nagrade koje je mogao pokupiti. No, s Oscarima nikad ništa nije sigurno pa tako ni Argo kao pobjednik u najvažnijoj kategoriji – onoj za najbolji film.

Stoga će 85. dodjela Oscara biti izuzetno interesantna, kako na crvenom tepihu prije same dodjele tako i na njenoj gala večeri. Sama dodjela se tradicionalno obavlja u Los Angelesu, a počinje u 1 sat poslije ponoći po hrvatskom vremenu, od kada ćete sve informacije oko dodjele i na njoj moći pratiti u tekstualnom prijenosu na Ziheru.

Pročitajte više o ovogodišnjim Oscarima:

Oscar 2013. – Cooper, Day-Lewis, Washington, Jackman i Phoenix: Petorica muškaraca u utrci za zlato

> Oscar 2013.: Tko je favorit od sporednih glumica?

Oscar 2013.: Borba nimfomanke, CIA-ine agentice i požrtvovne majke protiv najmlađe i najstarije nominirane kandidatkinje

Oscar 2013. – Najbolji sporedni glumac: Najneizvjesnija kategorija ovogodišnje dodjele?

> Oscar: Pogledajte najbolje filmove u zadnje 84 godine!

I Oscar za najbolje kostime odlazi…

> Oscar 2013.: Nominirani filmovi na stranome jeziku

> Tko će biti prezenteri na ovogodišnjoj dodjeli Oscara?

(Visited 177 times, 1 visits today)

Komentari