Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Film

Video: Pogledajte alternativni završetak serije How I Met Your Mother

06.09.2014. Laura SinovčićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com / How I Met Your Mother

Foto: Facebook.com / How I Met Your Mother

Zaključno s datumom 31.3.2014. završila je popularna serija How I Met Your Mother, emitirajući jednu od najišćekivanijih epizoda u povijesti televizije. 9 dugih godina, Ted Mosby je svojoj djeci, a samim time i cjelokupnoj publici, prepričavao svog dug put popločen nesretnim ljubavima, večerima u MacLaren Pubu i suludim dogodovštinama, sve do zadnjeg trenutka koji je, blago rečeno, razočarao vjerne gledatelje.

Spoiler alert!

Upoznavši Tracy (Cristin Milioti), publika je napokon došla na svoje te kroz cijelu posljednju sezonu napeto smo čekali trenutak u kojem Ted prosi svoju srodnu dušu. I sve je zaista izgledalo obećavajuće, do zadnjih 10 minuta, u kojima Ted objašnjava kako se njihova majka ubrzo razbolila, umrla, i kako je on shvatio da nakon svega ipak želi biti s Robin.
Upitnici iznad glave iskočili su obožavateljima koji su se, u najmanju ruku, osjećali prevareno, i ostalo je povijest.
Ubrzo nakon kraja, najavljen je Box Set serije, koji sazdrži svih 9 sezona, i alternativni kraj, te kojem je datum izlaska rezerviran za 23. rujna ove godine. Ipak, preko BuzzFeeda saznajemo kako je alternativni završetak izašao nešto ranije, točnije, procurio preko Vimea. Iako još ne postoji službena potvrda da je ovaj alternativni završetak ujedno i autentičan, pruža nam uvid u kraj koji sigurno ne bi izazvao sličnu količinu hejta.

How I Met Your Mother – Alternate Ending (official) from Thaís Muniz on Vimeo.

(Visited 312 times, 1 visits today)

Komentari