Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video: Pogledajte neke od najgorih orgazama na filmu

14.02.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Youtube.com/Screenshot

Foto: Youtube.com/Screenshot

Odglumiti orgazam uvijek je zahtjevna scena za glumicu/glumca. Možda je to zbog neugodnosti (s obzirom na mnogobrojnost ekipe na filmskom setu), možda zbog toga što je orgazam oblik ekstaze koju je teško dočarati izvan privatnog života, te drugi razlozi. No svatko se snalazi na svoj način. Međutim, ponekad to bude pretjerano, nekad i neprikladno i neukusno (pogotovo u komedijama, ali još gore zna biti u ozbiljnijim filmovima), nekad to jednostavno ne odgovara tonu samog filma. Ovdje vam donosimo neke od najgorih orgazama na filmskom platnu, bilo to zbog glume, bilo zbog scenarija, odlučite sami.

When Harry Met Sally (Meg Ryan)

Iako često hvaljena, ova scena glumljena orgazma je isuviše teatralna da bi bila uvjerljiva. Pogotovo zbog razgovora prije same scene, gdje Meg Ryan pokušava uvjeriti Billya Crystala da muškarci ne mogu vidjeti razliku između ‘fejk’ i pravog orgazma. Nimalo uvjerljivo.

Munich (Eric Bana)

Ovdje možemo kriviti i redatelja i scenarista i glumca za ovako lošu scenu u odličnom filmu. Ratni flashbackovi za vrijeme seksa su preistrošeni klišej za nekog poput Spielberga koji je ovo režirao. No Eric Bana je bio još gori u svojoj glumi, jednom rječju – isforsiran. Osim ako se pokušavao pretvoriti u Hulka kao dvije godine prije toga, u tom slučaju oprošteno. No nije čak ni to uspio.

Scary Movie (Anna Faris i Jon Abrahams)

Nisam ljubitelj parodija, ali Scary Movie je bila sasvim solidna komedija. Međutim, scena seksa između Anne Faris i Jona Abrahamsa je bila pretjerana čak i za ovakvo pretjerivanje. Loše čak i za zadnje dijelove Mrak filma, što govori sve.

Ugly Truth (Katherine Heigl)

U redu, Katherine se nema što prigovoriti ovdje, osim što je pristala ovo odglumiti. Za ovakav tip komedije , ova scena je stvarno neukusna. Dječak (starosti oko 10 godina) preko daljinskog upravljača izaziva orgazam Katherine Heigl… Neprikladno? Da, itekako.

Cruel Intentions 2 (Keri Lynn Pratt i Amy Adams)

Što ovdje reći, osim da je ova orgazam-scena gora i od samog filma. Polu-zoofilija u ovoj sceni stvarno čini gledatelja da se osjeća neugodno, a film čini nepodnošljivim. Ne mogu vjerovati da je glumica takvog kalibra kao što je Amy Adams uopće pristala i glumiti ovdje.

Posebne anti-zahvale idu Faye Dunaway Network, Kim Cattral u Porky’s, te Elizabeth Berkeley u Showgirls.

(Visited 1.671 times, 8 visits today)

Komentari