Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Pogledajte prvih pet promo spotova za Oscare s voditeljem Sethom MacFarlaneom

11.01.2013. Rebeka LesacVrijeme čitanja: 1 minuta

foto:facebook.com/oscar2013

Nakon što su jučer izašle nominacije za 85. dodjelu Oscara, a mi  dobili materijal za kritiziranje odabira i izostanak nekih od filmova (Cloud Atlas?!), danas su izašli prvi promo spotovi koji bi vas trebali potaknuti da 24. veljače budete uz male ekrane i navijate za svojeg favorita.

 

 >> Objavljene nominacije za Oscara: Predvode Lincoln, Silver Linings Playbook i Life of Pi!

Kroz glamuroznu ceremoniju, ove će vas godine voditi rušitelj tradicionalne dodjele Seth MacFarlane koje vas u  ovih 5 promo spotova pokušava osvojiti svojom ležernošću i simpatičnošću. Ako mu ne uspije, osuđeni ste na iščekivanje novih spotova  u kojima bi se mogla pojaviti nježnija strana ovogodišnjeg voditeljskog para- Emma Stone.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari