Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Pogledajte prvih pet promo spotova za Oscare s voditeljem Sethom MacFarlaneom

11.01.2013. Rebeka Lesac

foto:facebook.com/oscar2013

Nakon što su jučer izašle nominacije za 85. dodjelu Oscara, a mi  dobili materijal za kritiziranje odabira i izostanak nekih od filmova (Cloud Atlas?!), danas su izašli prvi promo spotovi koji bi vas trebali potaknuti da 24. veljače budete uz male ekrane i navijate za svojeg favorita.

 

 >> Objavljene nominacije za Oscara: Predvode Lincoln, Silver Linings Playbook i Life of Pi!

Kroz glamuroznu ceremoniju, ove će vas godine voditi rušitelj tradicionalne dodjele Seth MacFarlane koje vas u  ovih 5 promo spotova pokušava osvojiti svojom ležernošću i simpatičnošću. Ako mu ne uspije, osuđeni ste na iščekivanje novih spotova  u kojima bi se mogla pojaviti nježnija strana ovogodišnjeg voditeljskog para- Emma Stone.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Komentari