Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Prvi trailer drugog nastavka akcijskog hita RED

18.01.2013. Juro Barukčić
Foto: comingsoon.net

Foto: comingsoon.net

Opasni umirovljenici se vraćaju! Izašao je prvi trailer za RED 2, nastavak strip-ekranizacije o umirovljenim akcijskim junacima. Osim zvijezda kao što su Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich i Mary-Louise Parker, u drugom dijelu moći ćemo vidjeti i Anthonya Hopkinsa, Briana Coxa, te prelijepu Catherinu Zeta-Jones.

Radnja drugog dijela vodi nas na ulice Pariza, Londona i Moskve, nakon što bivši CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) okuplja staru ekipu, kako bi pronašli nestalu nuklearnu napravu. Akcija će  možda biti i jača ovaj put, jer sada idu protiv mase nemilosrdnih ubojica, terorista, ali i vladinih službenika, koji se žele domoći oružja za masovno uništenje. Kao i u prvom dijelu, RED ekipa oslonit će se na svoje pronicljive old-school tehnike, ali i jedni na druge. Na početku trailera opet možemo vidjeti smiješne i paranoične ispade Marvina Boggsa, lika kojeg utjelovljuje John Malkovich.

Scenarij i ovaj put pišu Erich i Jon Hoeber, a premijera je zakazana za 2. kolovoz ove godine.

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari