Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Video: prvi TV spot za Elysium s Jodie Foster i Mattom Damonom

12.06.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Južnoafrički redatelj Neill Blomkamp (District 9) ujedno je i scenarist nadolazećeg Elysiuma za kojega je The Film Stage objavio prvi TV spot.

Riječ je o uobičajenoj mješavini u prvom redu SF- a i akcije, no pri tom ne treba zanemariti elemente drame. Iako TV spot ne otkriva detalje radnje, izuzev toga da Max De Costa (Matt Damon) nepozvan ulazi u Elysium gdje ga dočekuje negativac Kruger (Sharlto Copley), svakako prikazuje zavidne vizualne efekte.

Godina je 2154. za koje postoje dvije klase ljudi. Oni iznimno bogati koji žive na svemirskoj stanici Elysium, napravljenoj od čovjekove ruke te oni drugi koji žive na prenapučenoj i uništenoj Zemlji. Radnja filma izgrađuje se oko Secretary Rhodes (Jodie Foster), okorjele vladine dužnosnice koja ne suspreže ni pred čim u provođenju anti – imigracijskog zakona i očuvanja luksuznog života građana Elysiuma. Svejedno, to ne sprečava ljude na Zemlji da pokušaju na sve načine doprijeti do svemirske postaje. Kada se Max De Costa nađe stjeran u kut, odlučuje preuzeti na sebe zastrašujuću misiju kojom može donijeti jednakost u dva polarizirana svijeta.

Izlazak filma predviđen je za 9. kolovoza, a dok čekate na početak njegova prikazivanja zavirite u TV spot.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari