Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Video: Recesija… što je to? Prodano već 10 tisuća karata za Robbieja Williamsa i 5 tisuća za Maidene

04.03.2013. Domagoj Puškarić

Foto: Facebook

Tjedan dana je prošlo od službene najave koncerta Robbija Williamsa u Zagrebu i već je prodano 10 tisuća karata. To je trećina ukupnog kapaciteta stadiona Maksimir. Ako je suditi prema dosadašnjoj prodaji 13.8. će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

> Cijene ulaznica za Williamsov spektakl

 

Ništa lošije među publikom ne kotira ni legendarni Iron Maiden za čiji je prvi hrvatski dvoranski koncert prodano 5 tisća karata, a headbanger pit je skoro rasprodan.

> Povratak heavy metal legendi:Iron Maiden u Areni Zagreb

 

Više od dva mjeseca unaprijed rasprodane su karte za koncert Beyonce u Areni. To je svakako podsjetnik za sve one koji misle da mogu ležerno s kupovinom karata da se odluče što prije.

Posljednjih godina je Zagreb (ali i Hrvatska općenito) postao privlačna koncerta destinacija popularnim stranim izvođačima, a do kraja godine nas očekuje još mnogo vrhunskih koncerata. Karte za dolje navedene koncerte mogu se kupiti na prodajnim mjestima u sustavu Eventim.


BEYONCÉ – 17.4.2013. – ARENA ZAGREB – RASPRODANO!!

MARK KNOPFLER – 5.5.2013. – ARENA ZAGREB

DEPECHE MODE – 23. 5. 2013. – MAKSIMIR, ZAGREB

WHITESNAKE – 15.6.2013. – DOM SPORTOVA, ZAGREB

ROGER WATERS: THE WALL – 23.7.2013. – POLJUD, SPLIT

SANTANA – 29.7.2013. – JAZINE (open air), ZADAR

IRON MAIDEN – 31.7.2013. – ARENA ZAGREB

LEONARD COHEN – 2.8.2013. – ARENA, PULA

ROBBIE WILLIAMS – 13.8.2013. – MAKSIMIR, ZAGREB

PETER GABRIEL – 5.10.2013. – ARENA ZAGREB

 

Tko bi to očekivao? U punom jeku recesije, otkaza, nezaposlenosti, kopanja po kontejnerima interes za koncerte vrhunskih izvođača raste iz mjeseca u mjesec, a Zagreb se glazbenicima nameće kao nezaobilazna postaja na turnejama. Osim spomenutih solo koncerata, ove godine će u hrvatsku zbog festivala doći mnogo izvođača koje smo godina čekali, a i sve češći dolasci manje poznatih bendova u klubove diljem grada dokaz je polaganog buđenja koncetne scene.

(Visited 85 times, 1 visits today)

Komentari