Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Video – Robert De Niro vraća se “svojim” filmovima o mafiji: Izašao trailer za The Family!

05.06.2013. Ivan Dominik
Foto: Facebook.com/Silver Linings Playbook

Foto: Facebook.com/Silver Linings Playbook

Robert De Niro vraća se svojim “korijenima” i “svojim” filmovima o mafiji. Proslavljeni američki glumac ponovno će glumiti starog i oronulog mafijaša, u najnovijem filmu Luca Bessona, čiju ulogu izvršnog producenta potpisuje i veliki Martin Scorsese.

Poznata filmska ekipa napravila je kriminalističku komediju u stilu već poznatih De Nirovih duhovitih mafijaških uspješnica poput filmova Analyze This i nastavka Analyze That. Film se zove The Family, a uz protagonista kojeg glumi De Niro (Godfather 2, Raging Bull, Heat, Goodfellas), igraju još i Michelle Pfeiffer (Scarface, Batman Returns), Tommy Lee Jones (In the Valley of Elah, Lincoln), te Dianna Agron (Glee).

De Niro glumi starog mafijaša koji počinje cinkariti svoje stare drugove, koji zbog toga sve više i češće “padaju”, dok De Niro zbog suradnje s policijom dobiva novi, zaštićeni identitet te biva preseljen u Normandiju u Francuskoj. A onda tamo kreću obiteljski problemi sa ženom (Pfeiffer) i njihovo dvoje djece.

The Family zbog svega navedenog ima zbilja velik potencijal da bude sjajna nova kriminalistička komedija, a argumenti uz ovakvu glumačku postavu te Luca Bessona i Martina Scorsesea iza kamere nisu ni potrebni. Pogotovo nakon izlaska trailera u reprodukciju, dok je datum izlaska samog filma – 20. studeni ove godine.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Komentari