Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Video – Slash postao SlashBird!

09.03.2013. Monika Savić

jj
Slash, veliki obožavatelj igrice Angry Birds, snimio je tematsku pjesmu za najnoviju verziju igrice – ”Angry Birds Space”. Slash i Rovio, tvorac Angry Birds, zajedno su napravili karakter u igrici nazvan ”SlashBird”. ”Sve se dogodilo vrlo prirodno i bilo je jako zabavno. Naši obožavatelji voljet će ovu pjesmu! Slash je to odradio kako samo on to zna!”, izjavio je Philip Hickey, potpredsjednik marketinga.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Komentari