Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Video: Stigao novi trailer za American Hustle Davida O. Russella

10.10.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Columbia je izdala novi trailer za American Hustle koji ovoga puta donosi više detalja vezanih uz radnju, kao i više glumačkih lica.

American Hustle djelo je redatelja Davida O. Russella (Flirting With Disaster, The Fighter, Silver Linings Playbook) koji je s Ericom Singerom pisao scenarij. Također, može se pohvaliti i kvalitetnim glumačkim imenima, kao što su: Christian Bale, Robert De Niro, Jennifer Lawrence te Bradley Cooper.

Film se sažima oko FBI operacije, poznate kao Abscam, a koja datira iz 1970. Radnja slijedi Irvinga Rosenfelda (Christian Bale) iz Bronxa koji se zaplete s FBI agentom Richiejem DiMassom (Bradley Cooper) te ga on uvlači u svijet teškog kriminala i mafije.

Budući da je izlazak zakazan za 13. prosinca, ne bi bilo naodmet pogledati trailer i tako saznati što nas očekuje.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari