Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video: Stigao novi trailer za American Hustle Davida O. Russella

10.10.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Columbia je izdala novi trailer za American Hustle koji ovoga puta donosi više detalja vezanih uz radnju, kao i više glumačkih lica.

American Hustle djelo je redatelja Davida O. Russella (Flirting With Disaster, The Fighter, Silver Linings Playbook) koji je s Ericom Singerom pisao scenarij. Također, može se pohvaliti i kvalitetnim glumačkim imenima, kao što su: Christian Bale, Robert De Niro, Jennifer Lawrence te Bradley Cooper.

Film se sažima oko FBI operacije, poznate kao Abscam, a koja datira iz 1970. Radnja slijedi Irvinga Rosenfelda (Christian Bale) iz Bronxa koji se zaplete s FBI agentom Richiejem DiMassom (Bradley Cooper) te ga on uvlači u svijet teškog kriminala i mafije.

Budući da je izlazak zakazan za 13. prosinca, ne bi bilo naodmet pogledati trailer i tako saznati što nas očekuje.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Komentari