Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Video: Stigao novi trailer za American Hustle Davida O. Russella

10.10.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Columbia je izdala novi trailer za American Hustle koji ovoga puta donosi više detalja vezanih uz radnju, kao i više glumačkih lica.

American Hustle djelo je redatelja Davida O. Russella (Flirting With Disaster, The Fighter, Silver Linings Playbook) koji je s Ericom Singerom pisao scenarij. Također, može se pohvaliti i kvalitetnim glumačkim imenima, kao što su: Christian Bale, Robert De Niro, Jennifer Lawrence te Bradley Cooper.

Film se sažima oko FBI operacije, poznate kao Abscam, a koja datira iz 1970. Radnja slijedi Irvinga Rosenfelda (Christian Bale) iz Bronxa koji se zaplete s FBI agentom Richiejem DiMassom (Bradley Cooper) te ga on uvlači u svijet teškog kriminala i mafije.

Budući da je izlazak zakazan za 13. prosinca, ne bi bilo naodmet pogledati trailer i tako saznati što nas očekuje.

(Visited 71 times, 1 visits today)

Komentari