Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Stigao novi trailer za Pacific Rim!

08.01.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/pacificrimmovie

Foto:Facebook.com/pacificrimmovie

Nije prošlo mjesec dana od prvog trailera,  a već imamo priliku ući dublje u del Torov apokaliptični svijet i borbu izvanzemaljaca i ljudi. Iz novoga trailera ne saznajemo skoro ništa novoga o likovima ni fabuli. Izrečeni su tekst i glazba u oba trailera identični. Netko bi zaključio da je zapravo dosadna kopija staroga, već viđenoga trailera, ali zahvaljujući prikazanim nevjerojatnim vizualnim efektima i scenama borbe uspijeva prikovati gledatelja uz ekran.

Novi film proizašao iz genijalnog uma Guillerma del Tora radi se o borbi između ljudi i gigantskih izvanzemaljaca, Kaijua koji izlaze iz oceana. U moru nastala je rupa koja je stvorila prostorni portal i omogućila ulaz neprijateljski raspoloženim gostima. Zadnja šansa za ljude su veliki roboti Jaegeri te zaboravljeni pilot Raleigh Becket (Charlie Hunnam) i početnica Mako Mori (Rinko Kikuchi).

Foto:Facebook.com/pacificrimmovie

Foto:Facebook.com/pacificrimmovie

Redatelj je spomenuti Gullermo del Toro koji se proslavio Panovim Labirintom i Hellboyem, a glumačku ekipu čine Charlie Hunnam (serija Sons Of Anarchy), Ron Perlman (Hellboy, The City Of Lost Children) i Idris Elba (Thor, Takers) koji u traileru najviše dolazi do izražaja svojom neustrašivošću.

Zanimljivo jest da za Elbinu je ulogu Stackera Pentecosta razmatran Tom Cruise.

Glas je  računala koji čujete u traileru dala Ellen McLain koja je također dala glas računala u videoigrici Portal i Portal 2.

Koliko su del Toru pune ruke posla svjedoči  informacija da je odbio režirati Star Wars: Episode VII, upravo zbog prezaposlenosti, iako mu je bilo drago što su mu ponudili takav prestižan posao.

Pacific Rim dolazi u kina 12.7. pa se možemo nadati što skorijem novom traileru kako bismo saznati nešto novo o ovome obećavajućem filmu. Trailer pogledajte ispod:

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari