Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Stigao prvi teaser clip za nadolazeći i najnoviji film Ryana Goslinga!

08.01.2013. Ivan Dominik
Foto: facebook.com/onlygodforgivesfilm

Foto: facebook.com/onlygodforgivesfilm

Na YouTubeu se pred dva dana pojavio prvi teaser clip nadolazećeg novog filma Ryana Goslinga – “Only God Forgives”

Gosling, 32-godišnji Kanađanin koji je tek nakon deset godina sustavnog rada na svojoj glumi i ulozi u Hollywoodu stigao do statusa zvijezde i goleme popularnosti, za film “Only God Forgives”, koji izlazi ove godine, potpisuje glavnu ulogu antagonista Juliena.

Jedan od najpopularnijih, najzaposlenijih i najatraktivnijih glumaca današnjice – uz Toma Hardyja i JGL-a – imat će i dobru glumačku postavu sa sobom u filmu o policijskom poručniku iz Bangkoka koji mora “izravnati račune” s gradskim gangsterom (Gosling) u boksačkom meču, odnosno okršaju u tajlandskom boksu. Poznatu glumačku ekipu filma osim Kanađanina čine i Kristin Scott Thomas (“Engleski pacijent”, “Četiri vjenčanja i sprovod”) kao Jenna te Tom Burke (“Cheri”, “The Libertine”) kao Billy.

Za ovaj kriminalistički triler s elementima drame još nije poznat datum prikazivanja; režiju kao i scenarij potpisuje Nicolas Winding Refn (“Drive”, “Valhalla Rising”), a već se i po prvom kratkom clipu daje naslutiti kako će film zapravo izgledati, premda clip nije osobito visoke kvalitete (a kamo li u HD-u).

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari