Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video: Stigli prvi traileri za novu Netflixovu seriju – Hemlock Grove!

02.04.2013. Ivan DominikVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/HemlockGrove

Foto: facebook.com/HemlockGrove

Američka kompanija Netflix predstavila je svoju novu SF seriju, Hemlock Grove, koja će uskoro ugledati svijetlo dana na malim ekranima i na internetu. Serija Hemlock Grove najnoviji je originalni uradak Netflixa, koji je u reprodukciju već pustio nekoliko trailera koji nagovješćuju jednu vrlo dobru, ali čini se jezivu seriju.

Naime, serija bi trebala biti fantastični horor ili misterij, a prva sezona koja broji 13 epizoda izlazi već 19. travnja. Cijela ideja serija nastala je prema djelu istoga imena koje je izašlo 2012. godine, a zbog velikog uspjeha same knjige pisac Brian McGreevy navodno već sprema njen drugi i treći nastavak.

U seriji će se radnja odvijati u gradiću pod imenom Hemlock Grove u kojem se ubojstvo srednjoškolke poklopi s dolaskom 17-godišnjeg nepoznatog mladića u grad, za kojeg se odmah počne misliti da je vukodlak. Međutim, za one koji misle kako je u pitanju još jedna Sumrak saga ili Vampire Diaries, treba reći kako je ova serija, prema trailerima sudeći, puno više nadnaravna, “crnija” i jeziva.

Poznati Eli Roth (Inglorious Basterds, Grindhouse) glavni je producent serije, a bit će i režiser pilota kao i posljednje dvije epizode prve sezone. Društvo mu pravi renomirana glumica iz filmova Anna Karenina i Taken, Famke Janssen, koja je dobila glavnu ulogu, dok će se u seriji pojavljivati i Dougray Scott (Hitman, Mission: Impossible II), Penelope Mitchell (6 Plots), Freya Tingley (X: Night of Vengeance) i Bill Skarsgard (Anna Karenina).

(Visited 252 times, 3 visits today)

Komentari