Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Video: Stigli prvi traileri za novu Netflixovu seriju – Hemlock Grove!

02.04.2013. Ivan Dominik
Foto: facebook.com/HemlockGrove

Foto: facebook.com/HemlockGrove

Američka kompanija Netflix predstavila je svoju novu SF seriju, Hemlock Grove, koja će uskoro ugledati svijetlo dana na malim ekranima i na internetu. Serija Hemlock Grove najnoviji je originalni uradak Netflixa, koji je u reprodukciju već pustio nekoliko trailera koji nagovješćuju jednu vrlo dobru, ali čini se jezivu seriju.

Naime, serija bi trebala biti fantastični horor ili misterij, a prva sezona koja broji 13 epizoda izlazi već 19. travnja. Cijela ideja serija nastala je prema djelu istoga imena koje je izašlo 2012. godine, a zbog velikog uspjeha same knjige pisac Brian McGreevy navodno već sprema njen drugi i treći nastavak.

U seriji će se radnja odvijati u gradiću pod imenom Hemlock Grove u kojem se ubojstvo srednjoškolke poklopi s dolaskom 17-godišnjeg nepoznatog mladića u grad, za kojeg se odmah počne misliti da je vukodlak. Međutim, za one koji misle kako je u pitanju još jedna Sumrak saga ili Vampire Diaries, treba reći kako je ova serija, prema trailerima sudeći, puno više nadnaravna, “crnija” i jeziva.

Poznati Eli Roth (Inglorious Basterds, Grindhouse) glavni je producent serije, a bit će i režiser pilota kao i posljednje dvije epizode prve sezone. Društvo mu pravi renomirana glumica iz filmova Anna Karenina i Taken, Famke Janssen, koja je dobila glavnu ulogu, dok će se u seriji pojavljivati i Dougray Scott (Hitman, Mission: Impossible II), Penelope Mitchell (6 Plots), Freya Tingley (X: Night of Vengeance) i Bill Skarsgard (Anna Karenina).

(Visited 209 times, 1 visits today)

Komentari