Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Video – Superheroji udružili snage: Pogledajte najavu koja je bacila u nesvijest fanove Supermana i Batmana

21.07.2013. Dario Dalmacija
superman_batman_logo

Foto: Screenshot; Youtube

Došao je i taj dan, dragi ljubitelji i štovatelji Supermana i Batmana. Vaše molitve su uslišane! Godine 2015. u kina nam stiže drugi nastavak filma o Supermanu, a njemu će se na filmskom platnu pridružiti i Batman.

Ova vijest je službeno potvrđena na “Comic Conu” u San Diegu. Redatelj Supermana, Zack Snyder, pozvao je na pozornicu glumca Harryja Lennixa, koji je u prvom Supermanu (Man of Steel) glumio generala Swanwicka.

Lennix je zatim počeo čitati jedan isječak iz “The Dark Knight Returns”. Nakon kratkog govora svjetla su se ugasila, okupljeni fanovi počeli su vrištati od sreće znajući što će se dogoditi, a na ekranu u pozadini pojavila su se dva znaka – Supermanov i Batmanov.

Tko će glumiti Batmana?

Batmanov povratak na filmska platna nosi sa sobom jedno pitanje – tko će glumiti “čovjeka šišmiša”. Najpoznatiji i vrlo vjerojatno najbolji Batman, Christian Bale, završio je s tom ulogom, a podsjećamo da su se nakon filma “The Dark Knight Rises” pojavile glasine kako je redatelj Batmana Christopher Nolan, inače producent novog Supermana, tu ulogu rezervirao za Josepha Gordona-Levitta.

(Visited 74 times, 1 visits today)

Komentari