Istaknuto
04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

29.07.2018.

Oliver Dragojević utkao se u toliko obiteljskih priča i zajedničkih trenutaka da smo zaboravili obraćati pažnju da je tu. I kako to valjda uvijek biva, dok netko ne uzdrma svakodnevnicu koju imamo, dok ne uzme njen komadić, ne primjećujemo da je tu i da je silno vrijedna.

Glazba

Video: The D.O.T. – novi projekt Mike Skinnera

02.03.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/thedotpage

Foto: facebook.com/thedotpage

Mike Skinner koje se prije pojavljivao pod scenskim imenom The Streets vraća se s novim projektom, u kojem ima više producentsku nego pjevačku ulogu. Skinner je raskinuo s projektom The Streets 2011. godine, to jest nakon 10 godina prilično uspješne karijere na britanskoj hip hop sceni. Njegov novi projekt The D.O.T. započeo je 2012. godine u suradnji s Rob Harveyem, te su već izdali jedan album. Rob Harvey bio je pjevač britanskog benda The Music koji se razišao također 2011. Novi album koji je najavljen za 06. svibnja nazvan je “Diary”. S albuma je skinut i prvi singl How We All Lie. Skinner je izjavio da je tema pjesme kako svi moramo lagati da bismo se osjećali dijelom društva, a inspirirana je između ostalog i natpisima u nogometnim rubrikama britanskih novina. Izašao je i popis pjesama s nadolazećeg albuma:

Make It Your Own
Don’t Look At The Road
Blood, Sweat And Tears
How We All Lie
Under A Ladder
Makers Mark
Left At The Lights
Left Alone
Wherever You May Be
Most Of My Time
What Am I supposed To Do?
How Hard Can It Be?

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari