Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video: The Hobbit – The Desolation of Smaug dobio uzbudljivi novi trailer

01.10.2013. Paula BračkoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.facebook.com/TheHobbitMovie

Foto: www.facebook.com/TheHobbitMovie

Novi poster dobili smo još jučer, a Warner Bros nas je odlučio počastiti i danas i to novim trailerom za nadolazeći nastavak Hobita – The Desolation of Smaug. Zasluge za scenarij idu već dobro uhodanoj ekipi: Fran Walsh, Philippa Boyens, Guillermo del Toro i Peter Jackson koji je ujedno i redatelj. I glumce već znate: Martin Freeman je i dalje Bilbo Baggins, Ian McKellen je čarobnjak Gandalf, Cate Blanchett je Galadriel, Hugo Weaving je Elrond, Christopher Lee je Saruman, a od patuljaka ću napomenuti samo Richarda Armitagea kao Thorina Oakenshielda jer nema smisla nabrajati svu dvanaestoricu.

Orlando Bloom ponovit će svoju ulogu iz Gospodara prstenova kao Legolas iako ga nema u knjizi prema kojoj se film snima pa će biti zanimljivo vidjeti kako ga je Jackson ubacio u priču i zašto. Novost je i Evangeline Lilly kao vilenjakinja Tauriel koja uopće nije dio Tolkienova stvaralaštva već u potpunosti Jacksonov lik kako bi ubacio žensku osobu u priču te produbio radnju. Od novih zvučnih imena tu su Benedict Cumberbatch, kao zmaj Smaug te još jednom glavni negativac filma kao što je bio slučaj i sa Star Trek: Into Darkness, i Stephen Fry kao vođu ljudi iz Lake-towna.

Film dolazi u kina 19. prosinca ove godine.

 

(Visited 113 times, 1 visits today)

Komentari