Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video: The XX objavili pjesmu „Together“ kao službeni soundtrack The Great Gatsbyja!

25.04.2013. Ivana BeloševićVrijeme čitanja: 1 minuta
foto: www.huhmagazine.co.uk

foto: www.huhmagazine.co.uk

Članovi engleskog indie pop banda, The XX, napisali su pjesmu naslova „Together“, isključivo za potrebe filma Baza Luhrmanna, The Great Gatsby. Iako još nije u prodavaonicama gdje dolazi 7. svibnja, uploadana je na Youtube te ju možete poslušati u cijelosti. U svom stilu, The XX su lagani i nostalgični, a spomenuta pjesma zvuči pomalo zlokobno te je prilagođena filmu.

Luhrmannovi filmovi poznati su po originalnoj glazbi i nije teško zamisliti gore spomenutu skladbu ukomponiranu u film. Ipak, pomalo je zabrinjavajuće to što se vijesti o Gatsbyju gotovo uvijek tiču glazbe i glazbenika koji će pridonijeti listi pjesama za film. Možda je sumnja neopravdana i o DiCapriju se ne piše previše kako bi se zadržao faktor iznenađenja. Saznat ćemo 10. Svibnja, na otvorenju Filmskog Festivala u Cannesu.

(Visited 79 times, 1 visits today)

Komentari