Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Film

Video: The XX objavili pjesmu „Together“ kao službeni soundtrack The Great Gatsbyja!

25.04.2013. Ivana Belošević
foto: www.huhmagazine.co.uk

foto: www.huhmagazine.co.uk

Članovi engleskog indie pop banda, The XX, napisali su pjesmu naslova „Together“, isključivo za potrebe filma Baza Luhrmanna, The Great Gatsby. Iako još nije u prodavaonicama gdje dolazi 7. svibnja, uploadana je na Youtube te ju možete poslušati u cijelosti. U svom stilu, The XX su lagani i nostalgični, a spomenuta pjesma zvuči pomalo zlokobno te je prilagođena filmu.

Luhrmannovi filmovi poznati su po originalnoj glazbi i nije teško zamisliti gore spomenutu skladbu ukomponiranu u film. Ipak, pomalo je zabrinjavajuće to što se vijesti o Gatsbyju gotovo uvijek tiču glazbe i glazbenika koji će pridonijeti listi pjesama za film. Možda je sumnja neopravdana i o DiCapriju se ne piše previše kako bi se zadržao faktor iznenađenja. Saznat ćemo 10. Svibnja, na otvorenju Filmskog Festivala u Cannesu.

(Visited 70 times, 1 visits today)

Komentari