Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Tommy Lee Jones odlučuje o sudbini cara Hirohita

18.01.2013. Juro BarukčićVrijeme čitanja: 1 minuta

Foto: Facebook.com/Emperor

Nakon superiorne izvedbe u Lincolnu, koja mu je priskrbila razne nominacije za najbolju sporednu ulogu, oskarovac Tommy Lee Jones utjelovit će generala Douglasa MacArtura u filmu Emperor. U ovoj ratnoj priči pridružuje mu se i zvijezda serije Lost, Matthew Fox, te Eriko Hatsuni. Sudeći po traileru, bit će dobrih akcijskih scena, a možda i ratnih flashbackova.

Radnja je smještena u vrijeme nakon drugog svjetskog rata, točnije nakon kapitulacije Japana. General MacArthur postaje de facto vladar Japana, te je na njemu da donese odluku o caru Hirohitu koji je miljenik svog naroda, ali proglašen potencijalnim ratnim zločincem. Stoga unajmljuje stručnjaka za japansku kulturu, generala Bonnera Fellersa (Matthew Fox), da istraži zločine japanskog cara, kako bi ga argumentirano mogao kazniti. Međutim, u Fellersu jača sumnja da situacija nije baš crno-bijela.

Emperor u kina stiže 8. ožujka.

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari