Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Video: Trailer za film Filth i James McAvoy na kakvog nismo navikli

09.06.2013. Paula Bračko
Foto: thecrosbypress.com

Foto: thecrosbypress.com

Ako ste voljeli Trainspotting, onda evo nečeg baš za vas. Nova filmska adaptacija romana Filth, autora Irvinea Welsha, s Jamesom McAvoyjem u glavnoj ulozi puno obećava. Divlji, bipolarni, manijak opsjednut seksom, alkoholičar, drogeraš i uz to – policajac. Zahtjevna uloga, ali barem prema onome što je vidljivo iz trailera, James McAvoy je uspio shvatiti srž svog lika i dostojno ga prikazati.

Redatelj ove krimi-komedije je Jon S. Baird (Green Street Hooligans, Cass), a glumačku ekipu čine Jamie Bell, Kate Dickie, Eddie Marsan i Imogen Poots. Film izlazi ove jeseni, iako još nije poznat datum kada ćemo ga moći vidjeti u hrvatskim kinima.

(Visited 115 times, 3 visits today)

Komentari