Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Video: Trailer za film Filth i James McAvoy na kakvog nismo navikli

09.06.2013. Paula BračkoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: thecrosbypress.com

Foto: thecrosbypress.com

Ako ste voljeli Trainspotting, onda evo nečeg baš za vas. Nova filmska adaptacija romana Filth, autora Irvinea Welsha, s Jamesom McAvoyjem u glavnoj ulozi puno obećava. Divlji, bipolarni, manijak opsjednut seksom, alkoholičar, drogeraš i uz to – policajac. Zahtjevna uloga, ali barem prema onome što je vidljivo iz trailera, James McAvoy je uspio shvatiti srž svog lika i dostojno ga prikazati.

Redatelj ove krimi-komedije je Jon S. Baird (Green Street Hooligans, Cass), a glumačku ekipu čine Jamie Bell, Kate Dickie, Eddie Marsan i Imogen Poots. Film izlazi ove jeseni, iako još nije poznat datum kada ćemo ga moći vidjeti u hrvatskim kinima.

(Visited 126 times, 2 visits today)

Komentari