Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Video: Trailer za The Fifth Estate koji zalijepi za ekran

17.07.2013. Valentina Botica

Youtube; screenshot

Youtube; screenshot

Izašao je prvi trailer za The Fifth Estate redatelja Billa Condona, gdje zvijezda Star Treka Benedict Cumberbatch ima ulogu stvoritelja stranice WikiLeaks, Juliana Assangea. Ukratko, film opisuje uspon i pad kontroverzne stranice.

Malo manje ukratko, evo službenog sinopsisa filma:

„U doba visoke tajnosti, ekluzivnih procurjelih informacija i prenošenja povjerljivih podataka, WikiLeaks je promijenio način igre zauvijek. U dramatičnom trileru prema stvarnim događajima, The Fifth Estate nam prikazuje pohod na otkrivanje obmana i korucpije moći, koja je učinila Internet organizacijom o kojoj se vode najžešće rasprave.
Priča započinje kada se osnivač WikiLeaksa Julian Assange (Benedict Cumberbatch) i njegov kolega Daniel Domscheit-Berg (Daniel Brühl) udruže kako bi moćnike držali na oku. Izrade platformu koja omogućuje anonimno objavljivanje tajnih podataka, obasjavajući svjetlom tamne rupe koje skrivaju vladine tajne i organizirane zločine. Uskoro objavljuju više važnih vijesti nego sve svjetske medijske organizacije zajedno. No kada Assange i Berg dobiju pristup najvažnijim povjerljivim dokumentima u povijesti SAD-a, sukobljavaju se međusobno te oko važnog pitanja našeg vremena: koja je cijena skrivanja podataka u slobodnom društvu – te koja je cijena njihova otkrivanja?“

Evo trailera, koji već daje do znanja da će nas film privezati za ekran.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Komentari