Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Video: TV spot za The World’s End

01.07.2013. Inja Drače
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Sve se više približava dolazak komedije sa Simonom Peggom i Nickom Frostom, The World’s End u kina pa su pripremili još jedan trailer da nas održava napetima. Ovaj je put riječ o spotu pripremljenom za televiziju, a kako izgleda pogledajte ispod teksta.

 

Redatelj Edgar Wright i protagonist/antiheroj njegovih filmova Simon Pegg nazivaju ovaj film zadnjim dijelom trilogije The Blood and Ice Cream Trilogy koja se sastoji od Shaun of the Dead, Hot Fuzz i nadolazećeg filma. Radnja ove znanstveno fantastične komedije prati pet prijatelja iz djetinjstva koji se nakon 20 godina susreću i dogovaraju alkoholni maraton. Istovremeno, grad počinju preuzimati roboti, koje će morati zaustaviti pijani prijatelji. Više o filmu pročitajte ovdje.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari