Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video: TV spot za The World’s End

01.07.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Sve se više približava dolazak komedije sa Simonom Peggom i Nickom Frostom, The World’s End u kina pa su pripremili još jedan trailer da nas održava napetima. Ovaj je put riječ o spotu pripremljenom za televiziju, a kako izgleda pogledajte ispod teksta.

 

Redatelj Edgar Wright i protagonist/antiheroj njegovih filmova Simon Pegg nazivaju ovaj film zadnjim dijelom trilogije The Blood and Ice Cream Trilogy koja se sastoji od Shaun of the Dead, Hot Fuzz i nadolazećeg filma. Radnja ove znanstveno fantastične komedije prati pet prijatelja iz djetinjstva koji se nakon 20 godina susreću i dogovaraju alkoholni maraton. Istovremeno, grad počinju preuzimati roboti, koje će morati zaustaviti pijani prijatelji. Više o filmu pročitajte ovdje.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari