Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Video: TV spot za The World’s End

01.07.2013. Inja Drače
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Sve se više približava dolazak komedije sa Simonom Peggom i Nickom Frostom, The World’s End u kina pa su pripremili još jedan trailer da nas održava napetima. Ovaj je put riječ o spotu pripremljenom za televiziju, a kako izgleda pogledajte ispod teksta.

 

Redatelj Edgar Wright i protagonist/antiheroj njegovih filmova Simon Pegg nazivaju ovaj film zadnjim dijelom trilogije The Blood and Ice Cream Trilogy koja se sastoji od Shaun of the Dead, Hot Fuzz i nadolazećeg filma. Radnja ove znanstveno fantastične komedije prati pet prijatelja iz djetinjstva koji se nakon 20 godina susreću i dogovaraju alkoholni maraton. Istovremeno, grad počinju preuzimati roboti, koje će morati zaustaviti pijani prijatelji. Više o filmu pročitajte ovdje.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Komentari