Istaknuto
04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

29.07.2018.

Oliver Dragojević utkao se u toliko obiteljskih priča i zajedničkih trenutaka da smo zaboravili obraćati pažnju da je tu. I kako to valjda uvijek biva, dok netko ne uzdrma svakodnevnicu koju imamo, dok ne uzme njen komadić, ne primjećujemo da je tu i da je silno vrijedna.

Glazba

Video: U svibnju izlazi novi album Goo Goo Dollsa

11.03.2013. Domagoj Puškarić

Foto: Facebook

Za sve obožavatelje benda  Goo Goo Dolls ovo dobre vijesti, 6. svibnja izlazi novi album “Magnetic”. Rockerima iz Buffala ovo je deseti studijski album, a na njemu će biti jedanaest pjesama.

Goo Goo Dolls su uvijek uspijevali zvučati svježe iako su na sceni već 27 godina. Ako je suditi prema prvom singlu s nadolazećeg albuma, pjesmi “Rebel Beat”, možemo očekivati moderan  zvuk koji jako naginje na pop uz pamtljive refrene i pozitivnu vibru.

Rzeznik, Takac i Malinin su album snimali u Londonu, Los Angelesu i New Yorku, a u snimanju su sudjelovali Gregg Wattenberg (Train), Rob Cavallo (Green Day), John Shanks (Bon Jovi), Greg Wells (Katy Perry).

Popis pjesama:

1. Rebel Beat
2. When the World Breaks Your Heart
3. Slow it Down
4. Caught in the Storm
5. Bringing On The Light
6. Come To Me
7. More of You
8. BulletProofAngel
9. Last Hot Night
10. Happiest of Days
11. Keep the Car Running

Goo Goo Dolls su autori hitova poput “Brodway”, “Black Balloon”, “Slide”, a njihov najpoznatiji hit “Iris” prošle je godine bio prvi na Billboardovoj ljestvici najboljih sto pop hitova od 2002. do 2012.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari