Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Video: U svibnju izlazi novi album Goo Goo Dollsa

11.03.2013. Domagoj Puškarić

Foto: Facebook

Za sve obožavatelje benda  Goo Goo Dolls ovo dobre vijesti, 6. svibnja izlazi novi album “Magnetic”. Rockerima iz Buffala ovo je deseti studijski album, a na njemu će biti jedanaest pjesama.

Goo Goo Dolls su uvijek uspijevali zvučati svježe iako su na sceni već 27 godina. Ako je suditi prema prvom singlu s nadolazećeg albuma, pjesmi “Rebel Beat”, možemo očekivati moderan  zvuk koji jako naginje na pop uz pamtljive refrene i pozitivnu vibru.

Rzeznik, Takac i Malinin su album snimali u Londonu, Los Angelesu i New Yorku, a u snimanju su sudjelovali Gregg Wattenberg (Train), Rob Cavallo (Green Day), John Shanks (Bon Jovi), Greg Wells (Katy Perry).

Popis pjesama:

1. Rebel Beat
2. When the World Breaks Your Heart
3. Slow it Down
4. Caught in the Storm
5. Bringing On The Light
6. Come To Me
7. More of You
8. BulletProofAngel
9. Last Hot Night
10. Happiest of Days
11. Keep the Car Running

Goo Goo Dolls su autori hitova poput “Brodway”, “Black Balloon”, “Slide”, a njihov najpoznatiji hit “Iris” prošle je godine bio prvi na Billboardovoj ljestvici najboljih sto pop hitova od 2002. do 2012.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Komentari