Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

VIDEO: Videospot za singl grupe Goribor – “Ljubavi moja”

09.01.2013. Ana Šimac
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Grupa Goribor, koja u posljednje vrijeme opet postaje slušana, još je u prosincu prošle godine objavila službeni videospot svojeg singla “Ljubavi moja”. Spot je dosad bilo moguće pogledati samo u online izdanju, no od danas se preselio i na televizijske ekrane.

Naime, CMC ga već danas prikazuje kao hit tjedna na Jugoton TV,  a glazbeni materijal s novog albuma ovog benda iz Bora uvršten je u gotovo sve top – liste u regiji. Iako su aktivni još od 1988. godine, Goribor trenutno obaraju rekorde popularnosti i skupljaju sve više fanova. Dečki su u posljednje vrijeme održali impresivan niz koncerata čije su lokacije uključivale i Zagreb, Split, Kotor, London…

Spot za singl “Ljubavi moja” režirao je Neven Ćosić, a pojavljuje se na dvostrukom albumu “Evo je banja””, koji je uvršten u mnoge liste najboljih albuma protekle godine, primjerice u top – liste radija B92 i Balkanrocka. Kako zvuči novi singl Goribora, poslušajte i sami!

http://bit.ly/VBLxuk

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari